Annoncering

Kaffeteriet er et uafhængigt mediet, der specialiserer sig i kaffe. For at kunne være uafhængige markedsfører vi med annoncer på siden.

Sidens omsætning fra reklamer og sponsorater på siden. Det udformer sig igennem knapper, bannere eller produktfremvisninger. Disse står markant ud som reklame eller markeres med “annonce”

Forskellen på en anmeldelse og fremvisning

For at gøre det helt klart, så er der én markant forskel på produktanmeldelser og produktfremvisninger.

Anmeldelser af produkter er vores skribenters personlige anmeldelse af produkterne. Disse anmeldelser kan indeholde personlige holdninger eller meninger omkring produktet. I disse typer artikler henviser vi til hvor produktet kan købes. I visse tilfælde vil vi tjene en kommision på klikket, men vi finder altid den bedste forhandler af produktet, som baseres på produktets pris, leveringsbetingelser m.m. Finder vi ikke nogen passende forhandler udelades dette.

Fremvisning af produkter er på den ene eller anden måde betalt af virksomheder, som ønsker at skabe opmærksomhed på deres produkter. Disse fremvisninger kan have et Bias for produktet eller virksomheden.

Annoncer på Kaffeteriet.dk

Ønsker du at annoncere på en af Danmarks største medier inden for kaffe, så skal starte med at rette henvendelse til os. Det gør du ved blot udfylde formularen herunder.

Vi kontakter dig hurtigt muligt, som betyder inden for 48 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.