Baratza Forté AP – Espresso & filter kaffekværn

Det amerikanske firma, Baratza, er efterhånden notorisk kendt for at producere fantastiske kaffekværne. Baratza Forté er bestemt ikke en undtagelse. Det er en kraftig kaffekværn, som kværner med 54 mm flade keramiske kværnblade.

 Specifikationer for Baratza Forté AP

  • 54 mm flade keramiske kværnblade
  • Kroppen er produceret i aluminium
  • Kværner lynhurtigt – op til 2 gram i sekundet
  • Mange formalingsindstillinger – både til espresso og stempelkande
  • Kan bruges til kommerciel brug
  • Made i USA

Utrolig mange indstillingsmuligheder

Baratza Forté AP står for ´All Purpose´ – og den kan virkelig kværne alt. Indstillingerne går fra espresso som det fineste til stempelkaffe, som det groveste. Når man indstiller formalingsgraden på kværnen skal man huske at tømme kaffekværnen for kaffebønner, eller gøre det mens roterbladene i kaffekværnen kører. 

Baratza Forté AP kommer med vægt

Når du kværner din kaffe har du både mulighed for at kværne på tid eller efter vægt. Det gør at du meget mere præcist kan dosere din kaffe. Der medfølger en lukket beholder til Baratza Forté.

Kværner du ned i den så har den en præcision på +/ – 0,2 gram. Kværner du espresso med vægtfunktionen direkte ned i portafilteret så har den en præcision på +/– 0,5 gram

Høj kvalitet

Baratza står bag den legendariske kaffekværn Vario. I Europa hedder den bare Mahlkönig Vario, da Mahlkônig står for at producere den til det europæiske marked. Forté er grundlæggende en opdateret Vario. Den er overlegen på stort set samtlige punkter både udvendigt og indvendigt.

I modsætning til Mahlkönic Vario ydre så er kroppen bygget af solid aluminium og ikke plast. Indvendigt finder man ligeledes et kværnkammer der er bygget udelukkende i metal. Køber man Baratza Forté AP så får man virkelig meget kaffekværn for pengene.

Skriv et svar