Baratza har med Sette 270 skabt en revolutionerende kaffekværn. Den er hurtigere, smartere og mere brugervenlig end de fleste kværne på markedet…og så ligner den ingenting i forhold hvad man ellers er vandt til. Den kan anvendes både som espresso og filterkværn, hvilket gør den allround og alsidig. Fik vi sagt at den er hurtig?

Hvor hurtig er Baratza Sette 270 egentlig?

Hvis det her var en billøb nede på havnen, så løber Baratza Sette, med mange snudespidser, med sejren. Kværnen er nemlig lyn-hurtig. Den kværner mellem 3,5 g/sekund til 5,5 g/sekund alt efter formalingsgrad, Hvilket i kaffens verden, i den prisklasse, må siges at være en Ferrari. Baratza Sette er udstyret med 40 mm koniske kværnblade, hvor øverste kværnblad er fikseret og nederste roterer. Det er helt modsat andre kaffekværne på markedet, og det gør at formalingstiden nedsættes drastisk.

Mange justeringsmuligheder

Baratza kan man nærmest justerer i det uendelig så du kan få lige præcis den formalingsgrad du gerne vil have. Den har 270 justeringstrin! Disse er fordel på 30 macro – indstillinger og 9 mikro- indstillinger. Mikroindstillingerne gør at Baratza Sette kan bruges som espressokværn. 

En kaffekværn med funktionalitet i højsædet

Holderen i bunden af kværnen kan bruges til espressomaskinens portafilter, som de fleste espressokværne på markedet. Dog har den også den smarte funktion at armene kan justeres og gøre plads til en kaffetragt – f.eks. en Kalita, V60 tragt AeroPress mv. Der er mulighed for at fortsætte med at kværne kaffe ved at holde start-knappen nede i 2 sekunder. Først når du slipper, stopper Baratza Sette med at kværne.

Kværnen har fået et helt nyt look med den traditionelle holder under udløbet til din espressomaskines portafilter, samt med justerbare arme, som gør det muligt at male direkte ned i fx en V60 tragt, filter til Chemex Able Conefilter, eller et hvilket som helst andet filter

Baratza Sette kommer med en indbygget timer, som  kan justeres med en præcision på 0,1 sek. Deen kan tilpasses forskellige præferencer, og tilpasses et enkeltshot/dobbeltshotVed at holde Start-knappen inde i mere end 2 sekunder aktiveres den manuelle funktion, som gør, at kværnen fortsætter med at male indtil knappen slippes igen.

Specifikationer

  • Fungerer både som espresso og filter kværn
  • 40 mm. koniske kværnblade
  • 30 macro – indstillinger og 9 mikro- indstillinger
  • Lyn hurtig – kværner mellem 3,5 g/sekund til 5,5 g/sekund
  • Amerikansk kvalitet
  • Smart skandinavisk design

270Wi – fantastiske Baratza Sette er blevet endnu mere fantastisk

Baratza har forbedret deres allerede super populære Sette 270, med den nye Baratza Sette 270Wi. Den er lyn hurtig – markedets hurtigste kaffekværn –  og levere et perfekt resultat, hver gang!

Se video omkring Baratza Sette 270Wi

Skriv et svar