Baratza Vario – Espresso & filter kaffekværn

Baratza Vario er en kompakt lille kaffekværn der blot måler 12,5 x 16 x 37 cm. men styrkemæssigt er den stærkere end mange større kværne. Man får virkelig meget for pengene når man køber Baratza Vario.

Den kan både kværne til Espresso såvel så alle former for filterbryg som f.eks. stempelkande, V60 tragt, kaffemaskine, Chemex, Siphon mv.

Specifikationer for Baratza Vario

  • 54 mm keramiske flade kværnblade
  • Kan kværne til alt – espresso såvel som stempelkande
  • Nem justering af formalingsgrad
  • Hele 230 forskellige indstillinger af formalingsgrad
  • 3 timerfunktioner – enkelt shot, dobbeltshot, trippelshot
  • Mål 12,5 x 16 x 37 cm

Baratza Vario & Mahlkönig Vario er den samme

Tidligere blev denne meget populære kaffekværn til hjemmebrug produceret af Mahlkönig på licens, men det er slut nu. Baratza har besluttet at trække den tilbage. 

Se en lille film om Baratza Vario

Baratza Vario er nem at justere

Takket vær to skydeknappe kan man uden problemer justere kværnen formalingsgrad. Den ene er til de grove justeringer, den anden er til fine. Der er 10 grove og og fine, hvilket give nærmest uanede mulighed for at tilpasse formalingen til brygmetoden, samt din smag

Vigtigt at vide om Baratza Vario

Kværnen må ikke bruges til meget lysristet kaffebønner, da disse kan ødelægge kaffekværnen.

Når du justerer din Baratza Vario kaffekværn, så husk enten at tomme bønnebeholderen helt for kaffe, eller også skal den være tændt og kværneværket skal køre.

Baratza Vario bliver testet på fabrikken med kaffebønner. Derfor kan der forekommer kaffe i den når du køber kaffekværnen,. 

Skriv et svar