Indhold

Når man nævner en espressokande, så tænker de fleste på Bialetti Moka Express Mokkakande, der er dog flere forskellige espressokander som fortjener en test.

I denne artiklen vil vi gennemgå årets udvalg af nogle af de bedste espressokander, som vi har kunne finde med forskellige kvaliteter til dem

Ens for dem alle er vores tip: Test espressokander, hvis du har muligheden for det – Der kommer stort set altid god kaffe ud af det.

Lad os gennemgå de 3 mokkakander.

Bialetti Moka Express Mokkakande

Bialetti Moka Express

Klassikeren.

Det er den mest gængse mokkakande, som du kan finde på markedet og det er der også en god grund til. Bialetti Moka Express udfører sit job til perfektion uden man behøver at klage over noget.


Den har det helt klassiske design, som så mange andre brands har forsøgt at kopirer eller efterligne igennem tiden. Et design, som stadig er stærkt for Bialetti.

Find produktet hos følgende forhandlere

proshopSe seneste pris
coopSe seneste pris
ComputersalgSe seneste pris
coolshopSe seneste pris
proshopSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Den perfekte espressokande fra Bialetti

Bialetti Moka Express er svær at trække ned under gulvbrædderne og er derfor utrolig svært at konkurrere med for andre brands.

Det er en klassiker. En ener om du vil, som bare laver en formidabel kop kaffe. Espressokanden fra Bialetti kan fåes både med og uden induktion, mens den ligeledes kan laves over bål. Jep, den er god nok. Det har vi testet.

Specifikationer

 • Størrelser – 3 kopper, 6 kopper eller 9 kopper
 • Kan bruges på gas , elektrisk og keramisk kogeplade
 • Brug espresso kaffe når du brygger på den
 • Formalingsgrad: fin
 • Må ikke rengøres i opvaskemaskinen
 • Italiensk design

Stelton Collar Espressokande

Steltons nye serie består blandt andet af denne lille lækre mokkakande. På mange måder kan man sige, at Stelton Collar er en elegant og minimalistisk fortolkning af den italienske mokkakande, hvor man har taget det bedste fra det rå nordiske udtryk, og den italiensk tradition.

Det smukke egetræshåndtag går fantastisk til det sorte rustikke udseende. Espressobryggeren er udført i rustfrit stål, som er teflonbelagt, og har kapacitet til 0,24 liter lækker espresso. Den kan bruges på el, glaskeramisk eller gaskomfur.

Den elegante mokkakande er i sig selv en nydelig kontrast til fx Bialetti, som tilbyder fuldstændigt anderledes design.

Find produktet hos følgende forhandlere

kitchenoneSe seneste pris
coolshopSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Lidt om Stelton Collar Serien

Collar er den nye dreng i klassen hos Stelton. Der er fokus på design, håndværk og funktionalitet. Tankerne bag Collar serien er at forene italiensk tradition med dansk minimalistisk design.

Italienske Daniel Debiasi og Federico Sandri er personerne bag Collar serien, og de er absolut ikke “hr. hvem som helst”. I deres portefølje har de navne som Norman Copenhagen og Villeroy and Boch.  

Specifikationer

 • Volumen: 0,24 liter
 • Varmekilder: elkomfur, glaskeramisk og gaskomfur
 • Diameter 11 cm., højde 17,5 cm
 • Teflonbelagt
 • Rengøringsvenlig

Forever Innova Mokkakande

Forever står bag denne helt geniale mokkkakande, som må være en af de bedste på markedet! Den har et patenteret konstruktion, som gør den helt unik.

Bunden er lavet af aluminium og rustfrit stål, som gør at den er egnet til induktion – på den måde får man stadig det klassiske lækre design som er ikonisk for mokkakanden.

Find produktet hos følgende forhandlere

kitchenoneSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Udførslen af Innova mokkakande

Tilblivelsen af denne mokkakande er ikke nem. Den er produceret på hele 13 forskellige fabrikker i det nordlige Italien.

Samtlige små dele bliver gennemtestet, inden de forlov til at forlade fabrikken, og håndsamles til sidst.

Kvalitet er for øje – Forever har sat sig for øje at lave verdens bedste espressokande mokka – vi synes at det er gået rigtig godt med det mål.

Nogle vil mene, at denne vil minde om Bialetti kanden – Hvad synes du? Måler den sig med Bialetti eller Stelton Collar? Lad os høre fra dig!

Viva l’Italia! 

I tråd med italiensk håndværk, og kaffekultur, har Forever skab en mokkakande der med sit design, og kvalitet lever op til de bedste! Håndværket er i absolut top.

Kanden er udarbejdet i fødevaregodkendt aluminium med et håndtag og knop af plastik. Den emmer af hygger og gode kaffestunder! 

Specifikationer

 • Egner sig til alle varmekilder – også induktion!
 • Italiens design og kvalitet
 • Kan ikke vaskes i opvaskemaskinen
 • Størrelser: 1/2 kop, 1 kop, 2 kopper, 3 kopper, 6 kopper, 9 kopper, 12 kopper
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *