Menu
0

Nem iskaffe opskrift uden espressomaskine

Opdateret d.

Jeg har tit fundet lækre iskaffe opskrifter, hvor man i opskriften skal bruge et skud god espresso. Men jeg ejer bare ikke en espressomaskine! 

Derfor blev jeg vildt glad, da jeg opdagede de nye produkter fra Zozozial Coffee. Zozozial er et dansk mikroristeri, der ligger i Svendborg på Fyn. Her kan du købe Zozozials lækre kaffer, og nu også deres sommernyhed; koldbrygget kaffe og et koldbrygget kaffekoncentrat. Begge virkeligt lækre og super brugbare!

Kaffekoncentratet er super at bruge som base til at lave en lækker iskaffe. Den drikkeklare koldbryg kan drikkes som den er, og skal bare ligge klar i køleskabet til når solen skinner.

Jeg har afprøvet lidt forskellige opskrifter med kaffekoncentratet, og fundet frem til en rigtig god iskaffe opskrift, som jeg lige vil dele med dig.

Opskrift på luftig og læskende iskaffe

Jeg har brugt:

Fremgangsmåde til iskaffe opskrift

  • Bland kaffekoncentrat, sukkersirup og vaniljepulver i glasset og hæld is over. 
  • Opvarm og skum mælken. Jeg har brugt min elektriske mælkeskummer - men du kan også bruge en “manuel” mælkeskummer som eks. Bodums mælkeskummer
  • Det varme mælkeskum hældes over isterninger og kaffeblanding. 
  • Rør godt. Så mælken bliver kold. 
  • Vupti! Super lækker iskaffe!

Et ekstra lækkert tip

Jeg afprøvede også at hælde ½ dl. kaffekoncentrat i et lille glas, og dernæst lægge en stor kugle vaniljeis oveni. Det smagte skønt, som den perfekte kaffe-dessert på terrassen!
Kaffe-desserten fungerer bedst, når det er lidt varmt i vejret, så isen kan smelte i kaffen.

God sommer - håber du nyder solen og får drukket en masse skøn iskaffe :)


Del dette indlæg


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist. På den måde undgår vi en masse spam-kommentarer.


Kundeudtalelser
kunde Simon
Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

kunde Mette
Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

kunde marianne
Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.