Menu
0

3 fantastiske (kaffe) gaver til under 800 kr.

Opdateret d.

3 gode kaffe julegaver

Wilfa Svart Aroma kaffekværn CGWS-130B

Første gaveidé til kaffeelskeren, er vores bestseller, Wilfa Svart Aroma kaffekværn. Du skal give denne i gave, hvis du vil forbedre kaffen for enhver kaffeelsker der enten køber formalet kaffe eller kværner sin kaffe i en kaffe-blender (Sådan en krydderihakker med blender-knive).

Friskkværnet kaffe er noget af det allervigtigste for at forbedre sin kaffe. Og formalet kaffe mister hurtigt sin smag og aroma ved at være kværnet på forhånd.

Kaffen skal kværnes ensartet for det giver det bedste resultat. Her er en kaffe-blender simpelthen ikke god nok. Det er her Wilfa Svart Aroma kaffekværnen har bevist sit værd. Det er markedets ubetinget bedste kaffekværn til prisen. Den giver selv større og langt dyrere kaffekværne baghjul. Wilfa Svart Aroma er den perfekte kaffekværn, hvis man skal kværne til filterkaffe, som f.eks. kaffetragt, kaffemaskine eller stempelkande.

Espro Travel Press

Kender du en kaffeelsker der pendler til og fra arbejde, så har vi julegaven til ham/hende. Espro Travel Press er en termokop og stempelkande i én og samme. Den gør at man hjemmefra kan fylde lidt kværnet kaffe og vand, der er lidt under kogepunktet, på Travel press og så tage den med ud i bilen eller med i toget.

Takket være et patenteret dobbeltfilter, er denne lille stempelkande den bedste i verden. Ikke nok med at den brygger fantastisk kaffe, så kan den også holde den varm i op til 6 timer! :)


Cafflano Kompresso

Cafflano er den nye dreng i klassen, og den eneste manuelle kaffebrygger, som kan brygge en rigtig espresso! En Cafflano espresso har fin crema på toppen, er meget intens og er lidt fed i smagen, hvilket man kun kan forvente at en “rigtig” espressomaskine kan lave...nu ikke mere. Der er en ny sherif i byen :)

Til en pris på lige omkring de 600 kroner, er Cafflano Kompresso det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil kunne brygge espresso derhjemme.


Del dette indlæg


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist. På den måde undgår vi en masse spam-kommentarer.


Kundeudtalelser

Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.