Menu
0

Gaveinspiration til kaffeelskeren 2017 - Vores personlige favoritter

Opdateret d.

gaveinspiration til kaffeelskeren 2017

Hvis du læser med her, så gætter jeg på at du har en kaffeelsker på din gaveliste. Og måske har tvivlen meldt sig om hvad du skal give ham/hende i julegave. Til at hjælpe dig med at navigere det store udvalg af kaffebryggere, kaffe og kaffeudstyr har vi udvalgt vores personlige favoritter til julen 2017. Enhver af disse gaver, skulle gerne give dig et anerkendende nik fra modtageren :)

peter-burski

Peters favoritter

Cafflano Kompresso

Hvorfor er det min favorit?
Denne lille håndbrygger har virkelig slået benene væk under mig. Med en rigtig kværnet kaffe, brygger den en espresso. En helt rigtig espresso. Crema på toppen, super mundfylde – det hele.

Selv med kaffe kværnet på en kaffekværn der ikke rigtig kan kværne til espresso, så formår den at brygge en espresso som har den helt rigtige smag, dog uden den samme crema og mundfylde. Men smagen er der stadig. Og det imponerer mig virkelig når man tænker på at det er en håndbrygger til 600 kr.

Skal man lave en caffe latte eller en cappuccino, så skal man basere sådan en drik på et espressoskud. Og det kan du få her for under 600 kroner.

Passer bedst til en person der:
Passer bedst til en person der gerne vil brygge kaffe som de gør det på caféerne. Espresso, caffe latte, cappuccino, flat white, o. lign. 

Hvilke kaffer passer bedst til denne:
Du skal sørge for at brygge espressobønner på denne kaffebrygger. Se vores udvalg af espressobønner her.

Kaffebogen 'God Kaffe - Grundbog for Kaffeelskere'

Hvorfor er det min favorit?
Kort sagt: Dette er BOGEN for enhver kaffeelsker.

Det er en overskuelig og informativ bog, skrevet af et af Danmarks bedste kafferisterier – The Coffee Collective. Bogens forfattere formår at bringe ret nørdet viden om komplekse processer ned på et plan, hvor almindelige mennesker også kan være med, fx vha. illustrationer. Derudover indeholder bogen også en masse smukke billeder, som gør det til en fornøjelse at både læse og skimme denne bog.


Passer bedst til en person der:
Den passer bedst til en person der interesserer sig en del for kaffe. Men den vil også kunne oplyse en helt almindelig kaffedrikker, der måske ikke ved at der er så mange muligheder i kaffe. Her vil bogen kunne være en ren øjenåbner. 


 

Renés favoritter

Brewista elkedel med temperaturstyring

Hvorfor er det min favorit?
Fordi temperaturstyring er så vigtig en del i kaffebrygning. Kaffe brygges bedst ved en temperatur mellem 92 og 96 grader. Og så er det rart at kunne sætte sin elkedel til en ønsket temperatur, så den varmer dertil og ikke mere. Den kan også holde vandet ved den samme temperatur i længere tid. Så hvis du ikke lige er ved elkedlen, når den er færdig, så gør det ikke noget. Den fine svanehals gør det let at brygge kaffe på en kaffetragt eller en chemex. Ønsker du ikke svanehals, så findes den også i en udgave med en bredere hældetud.

Passer bedst til en person der:
Brewista elkedel passer godt til enhver der gerne vil forbedre sin kaffebrygning, og sin tebrygning for den sags skyld. Det giver en selvsikkerhed i sin kaffebrygning, at man er sikker på hvilken temperatur vand man brygger sin kaffe med.

Den fine hældetud gør at den passer bedre til en der brygger kaffetragt og chemex, fremfor en der brygger stempelkande. Til stempelkande er udgaven med en bredere hældetud perfekt.

Brewista Smart Scale Version 2 - kaffevægt

Hvorfor er det min favorit?
En kaffevægt tager gætværket ud af kaffebrygningen. Du er nu sikker på hvor mange gram kaffe og hvor mange gram vand du brygger med. Det er et fantastisk værktøj til at forbedre din kaffebrygning. Da jeg fik denne kaffevægt i mit køkken, var det slut med at sjusse sig frem til hvor meget kaffe der skulle i. Nu har jeg styr på hele processen.

Kombineret med Brewista elkedel med temperaturstyring har man helt styr på vægt og temperatur.

Passer bedst til en person der:
Denne kaffevægt passer godt til en person, der vil have en lille og præcis kaffevægt. Vægten er mindre end mange andre vægte, og passer godt ind i et lille kaffe-setup.


Marie-burski

Maries favoritter

Caso mælkeskummer i hvid

Hvorfor er det min favorit?
Selvom Caso ikke er et kendt brand, som Nespresso eller andre mælkeskummere, så er det her en mælkeskummer der er med i helt samme klasse. Super god kvalitet mælkeskummer som både varmer og skummer mælken på kort tid. Og så er prisen i den lavere ende af mælkeskummere i denne klasse.

Perfekt til at lave sin egen caffe latte eller cappuccino, eller bare i en kop sort kaffe.

Passer bedst til en person der:
En mælkeskummer passer godt til en person der vil lave espresso og let kunne tilføje skummet mælk, uden den store espressomaskine. Den passer også rigtig godt til en person der gerne vil have lidt mælk i en helt almindelig kop sort kaffe. Den skummede mælk giver drikken en lækker mundføle, som almindelig varm mælk ikke helt kan.

Forever Prestige Mokkakande til 6 personer

Hvorfor er det min favorit?
Nu vi er ved mælkeskummere og lækre mælkedrikke. Så er en mokkakande en let måde at lave en stærk omgang kaffe, der går perfekt sammen med skummet mælk. Så mine to favoritter går rigtig godt hånd i hånd ;)

Forever Prestige er den helt klassiske mokkakande, til en god pris. Den gør det let at komme igang med at brygge espressolignende kaffe. Og så elsker jeg designet af de her klassiske mokkakander, da de bringer en et godt stykke mod italien og den stemning der er i den italienske kaffekultur.

Passer bedst til en person der:
En mokkakande passer godt til en person der kan lide denne klassiske måde at brygge kaffe på, og som søger en måde at brygge mere espressolignende kaffe. Jeg elsker selv en helt almindelig filterkaffe, brygget på en kaffetragt. Men når det skal være en espressobaseret drik med skummet mælk, så har jeg altid denne i baghånden.

 

Vi håber du kan bruge vores favoritter som inspiration til dine gaveindkøb. Kender du en ven eller bekendt som selv har brug for lidt inspiration, så del gerne vores favoritter med den person :)

Har du selv købt en gave til kaffeelskeren, som du mener vil være en favoritgave i år, så skriv det endelig i kommentarerne og inspirer andre der søger gaveidéer.

Søger du mere gaveinspiration, kan du finde en masse gaveidéer her.


Del dette indlæg


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist. På den måde undgår vi en masse spam-kommentarer.


Kundeudtalelser
kunde Simon
Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

kunde Mette
Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

kunde marianne
Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.