Brewista Smart Scale version 2

Brewista har opdateret og redesignet deres Smart Scale, og skabt en endnu bedre og smukkere kaffevægt, som efter vores mening er en af markedet bedste og mest avancerede vægte til kaffe.

Brewista Smart Scale II kan oplades

Brewista Smart Scale II kommer nu med et genopladeligt batteri, som oplades med et mikro USB stik. (følger dog ikke med i pakken). Designet er strammet op, med knapperne i fronten, som er sænket ned

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Et godt alternativ til denne kaffevægt kunne være Hario Drip Scale.

Vandtæt vægt

Hele vægten er forseglet i nano-coating, hvilket gør den vandafvisende. Toppen er dækket af en silikonebelægning, der gør den skridsikker og nem at rengøre.

Smart Scale har 6 programmer:

Auto1 til espresso: Når en kop placeres på vægten går tid/vægt til nul. Timer begynder at tælle op.

Auto2 til espresso: Når en kop placeres på vægten går tid/ vægt til nul. Start espressomaskinen og tryk på den orange TIMER-knap samtidig. Når koppen fjernes går tiden og vægten automatisk til nul.

Auto3 til espresso: Stil en kop på vægten. Vægten nulstilles automatisk. Programmet kan anvendes til epsressomaskiner med indbygget Timer funktion.

Auto4 til espresso: Stil koppen på væggen. Vægten nulstilles automatisk. Når espressoen rammer koppen, igangsætter vægten automatisk TIMER, samt vægt.

Hand1 til pourover: kaffebrygger sættes på vægten og den nulstilles automatisk. Når du har hældt kaffe i, så nulstiller Smart Scale igen automatisk efter 3 sekunder.  Når du påbegynder ophældningen så går vægt og timer i gang igen. Når kaffebrygger fjernes nulstiller vægten sig selv igen (smart!!)

Hand2 til pourover: Manuel Pourover tilstand. Du styrer det hele selv.

Se skønheden, og dens funktioner her:

Detaljer:

  • Vejer op til 2000 gram
  • 6 indbyggede programmer
  • 0,1 gram nøjagtighed
  • Kan oplades med et mikro USB stik
  • Forseglet med vandafvisende nano-coating
  • Skridsikker og rengøringsvenlig silikonebelægning på toppen
  • Automatisk Timer

Skriv et svar