Indhold

Comandante C40 gør det fantastisk!

Comandante C40 er en sublim kaffekværn, som kværner din kaffe hurtigt og effektivt. Fra top til tå emmer den af luksus.

Bønnekammeret kan være beklædt med smukt zebratræ eller Bambus, kværneværket er udført i en patenteret højnitrogeniseret stål, som gør at kværnen kværner jævnt og ensartet. Håndtaget føles godt i hånd og det virker nærmest som en leg at kværne med den.

Find produktet hos følgende forhandlere

Comandante C40 når kun det bedste er godt nok

Comandante C40 er Ferrarien når det kommer til håndkværne. Den emmer af luksus, dens kværneværk er sublimt og så er den er lynhurtig!  Lige som med mange andre håndkværne, så behøver du ikke at slide din arm op af at dreje løs på håndtaget. Det tager blot ca. 30 sekunder at kværne 16 gram kaffe, hvilket er nok til en lille Hario kaffetragt.

En dobbelt espresso tager kun ca. 40 sekunder. Kværneværket er udført i specielt rustfrit stål, som er utrolig holdbart og giver et fantastisk ensartet resultat når man kværner sin kaffe på den. Det smukke bambus træhylster er virkelig lækkert at holder på, og man får virkelig fornemmelsen af at Comandante C40 er en helt speciel kaffekværn.

Lynhurtig håndkværn


I forhold til andre håndkværne på markedet er Comandante C40 lynhurtig! Det tager blot 40 sekunder at kværne til en dobbelt espresso til ens espressomaskine og 30 sekunder til en god gang filterkaffe på kaffetragten. Indstillingerne foregår trinløst, derfor gør det at Comandante C40 er egner som espressokværn, da man kan få de helt små indstillinger med.  

Comandante kan bruges som rejsemakker

Comandante C40 vejer ikke meget. Vægten ligger på 633 gram. Der følger 2 beholdere med, som man kan lukke af med et låg.

Disse kan man kværne direkte ned i, og lukke af med et låg, så man kan gemme lidt kaffe til senere, når man forlader og skal på en lille endagstur.

Hver af beholderne kan rumme ca. 40 gram kaffe, hvilket er lidt smart fordi man kan kværne lidt på forhånd.

Specifikationer

  • Kværner meget hurtigt!
  • Trinløs justering
  • Velegnet til både espresso og filter
  • Tysk kvalitet (den højeste!)
  • Patenterede knive i højnitrogeniseret stål
  • Vægt 633 gram
  • 2 beholdere til kaffe, samt et låg
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *