Italienske E&B Lab har designet og udført denne smukke håndblæste glaskaraffel kaffebrygger i borosilikatglas.

To smukke filterholder i rustfrit kvalitetsstål følger med, som sættes foroven til (næsten) lige præcis det filter du ønsker.

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Håndtaget kan anvendes som hældetud, hvilket giver en virkelig smuk effekt, og tillade kaffen at køle lidt ned, så den er mere drikkebar når du serverer den.

Du vælger filtret

E&B har været smarte da de designede denne kaffebrygger. Det er nemlig muligt at bruge mange forskellige kaffefiltre takket vær to forskellige filterholdere i rustfrit stål. Den ene filterholder ‘Flower Wave ‘ bruges til filtre med flade bunde. F.eks. Kalita Wave filtre 185, 2-4 kops.

‘Flower V60’ bruges til filtre som f.eks. Hario V60 2-4 kops filtre, og Chemex Papirfiltre “Squares”. Endeligt kan man også bruge E&B´s eget Cone Metalfilter. De, nærmest uanede muligheder af filtre, gør at kaffebryggeren kan bruges på mange måde, og at de samme kaffebønner kan smage helt forskelligt.

Kvalitetsglas

E&B Lab har udviklet denne kaffebrygger, i borosilikatglas. Det der kendetegner glasset er dets styrke, og resistens over for høje temperaturforskelle.

Det er glas man normalt forbinder med laboratorieglas. Selvom E&B Lab Kaffebrygger er lavet af holdbar glas, så vær stadig forsigtig. Den tåler ikke flisegulv.

Rengøring

Vi anbefaler at man bruge varm vand, mild opvaskesæbe og en blød børste eller svamp, når kaffebryggeren rengøres.

Selvom bryggeren, som udgangspunkt tåler at komme i opvaskeren, så holder den sig pæn i længere tid, hvis du undgår det. Vask den umiddelbart efter brug. 

Specifikationer

  • Kapacitet: 560 ml.
  • Håndblæst kvalitetsglas
  • Mål: højde 205 mm. Diameter 90 mm.
  • Følgende filtre passer i den: Chemex, V60, Kalita, E&B Cone
  • Designet og produceret i Italien

Skriv et svar