Elkedel | Hvad er bedste til kaffebrygning?

En god elkedel er essentiel for kaffebrygningen. Det er ikke meget kaffe man får brygget, uden at kunne koge vand. Her kan du finde forskellige elkedler. Eks. en almindelig elkedel og en elkedel med hældetud.

Den gode elkedel skal være hurtig t il at varme vandet og kunne komme op på den rigtige temperatur. Og så gør det jo ikke noget hvis det er en smuk elkedel.

Skal kunne fungere som hældekande

En hældekande er et yderst smuk kande der bruges til at brygge kaffe med. Hældekandens tud gør at man bedre kan kontrolle vandet, og hælde helt præcist. Det er derfor vigtigt at finde en elkedel, som fungerer, som hældekande.

Det er vigtigt at kunne hælde i fine cirkler, når der skal brygges filterkaffe. Her er en hældekande det mest eftertragtede værktøj, og bruges af såvel hjemmebaristaer som professionelle baristaer.

En hældekande er også blandt det pæneste kaffeudstyr man kan have. Den flotte hals på hældekanden og de små detaljer ved håndtag, og låg gør at hældekanden er meget populær. 

Elkedel med hældetud

En klassisk elkedel har en hældetud der ikke giver den bedste kontrol over det vand man hælder. Med en elkedel med hældetud, eller en el-hældekande, som den burde hedde, så har du fuld kontrol over vandet.

En elkedel med hældetud giver dig bekvemmeligheden ved en almindelig elkedel der bare kan tændes på en knap, og kontrollen fra en hældekande, der præcist kan hælde vandet over kaffen. 

Ledningsfri elkedel

Mange af vores elkedler er ledningsfri. Det betyder at du frit kan tage selve kanden af dens fod, uden at der er nogen ledning til kanden. Ledningen går fra stikkontakten og hen til elkedelfoden. Hvis du køber en elkedel med hældetud betyder det at du kan hælde roligt og præcist med kanden, uden at skulle tænke på en ledning. Og hvis du ønsker at tage elkedlen med ind til kaffebordet har du også mulighed for det.

Elkedel tilbud

Er du på udkig efter et elkedel tilbud, så kan du være heldig at finde det her. Vores udvalg af elkedler byder ofte på et tilbud på elkedel, så du kan sikre dig en flot og funktionel elkedel med rabat. En elkedel som mange søger tilbud efter er fx en Stelton elkedel

Skriv et svar