Indhold

Espro Press P5 stempelkande er en utrolig smuk stempelkande i et nærmest arkitektonisk design.

Stempelkanden er blevet gentænkt og ved hjælp af design og ny teknologi er Espro P5 en stempelkande der laver bedre kaffe, er sikrere, mere robust og holder din stempelkandekaffe varm i længere tid end andre stempelkander på markedet.

Denne kommer også en i stål stempelkande Espro Press P7. Vi anbefaler også at du læser om den populære Espro Travel Press.

Find produktet hos følgende forhandlere

Dobbelte mikrofilter sikrer dig en renere kop

Det unikke ved Espro Press stempelkanden er dens patenterede, dobbelte mikrofilter, som sørger for at holde al kaffegrums ude af din kaffe.

Filteret stopper kaffen fra at trække yderligere, når du har trykket stemplet helt ned. En funktion som ingen andre stempelkande har. Filteret giver dig en renere og mere nuanceret smag i kaffen, end du kan få med en anden stempelkande.

Papirfiltre er inkluderet


Med i din Espro Press P5 stempelkande, følger der en startpakke med 25 papirfiltre. Papirfiltre til Espro Press er ikke nødvendigt for at kunne brygge med stempelkanden.

De er med så du kan afprøve forskellige måder at brygge med din nye Espro Press P5. Når du placerer et papirfiltre imellem filtrene i stempelkanden, så fjerner du mere af kaffens olie, og får en mere pour-over lignende bryg.

40% tykkere glas

Forskellen fra Espro Press P5 stempelkanden og de almindelige Espro stempelkander er at denne er udformet i både glas og metal. Glaskanden i stempelkanden er godt beskyttet i metalholderen.

Glasset er er udviklet henover en 2-årig periode i samarbejde med den tyske glasproducent Schott-Duran. Det samarbejde har gjort at Espro Press P5 stempelkanden produceres med glas der er 40% tykkere end en normal stempelkande. Det gør den mere robust og holder kaffen varm i længere tid.

Patenteret Safety Lock™

Espro Press P5 har ikke bare gentænkt filteret, designet, og glasset i stempelkanden. De har også gentænkt måden hvorpå man kan fjerne glaskanden fra metalholderen. En patenteret Safety Lock™ sikrer at glasset sidder forsvarligt låst i metalholderen når der hældes. Når du skal have glasset ud, drejer du glasset så du kan få glasset ud af holderen for nem og enkel rengøring.

Stempelkande der er signeret af designeren bag

En signatur på et design, et maleri eller i en bog, er et bevis på stolt håndværk. Espro Press P5 er designet af Chris R McLean, og kommer med en signatur på hver enkelt stempelkande.

Specifikationer på Espro Press P5 stempelkande

  • Kapacitet: 530ml 
  • Inkluderer 25 papirfiltre (Ikke nødvendige for at kunne brygge med stempelkanden)
  • 40% tykkere glas en normale stempelkander
  • Filtre er fri for BPA, BPS og phthalater
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *