Indhold

Den efterhånden legendariske stempelkande, Espro Press P7, fra Espro beviser at kvalitet, og pris følges ad. Aldrig har vi testet, (og vi har efterhånden testet mange stempelkander), en stempelkande der er så god som denne.

Den bringer alt det gode frem i kaffebønnerne. Filtret er eminent, og efterlader ingen grums, eller bundfald i koppen, men tillader stadig at kaffeolierne frit kan trænge igennem. Kaffen holdes varm i lang tid, takket vær dens termofunktion. Vi kan ikke få hænderne ned. Det er den bedste stempelkande nogensinde! Punktum! 

Find produktet hos følgende forhandlere

Et patenteret filter

Espro Press stempelkanden er den første innovative ting der er sket for stempelkander i over 30 år. 

Espro har brugt år på at udvikle dobbeltfiltret, som man finder i alle deres stempelkande. Det er helt unikt og uden tvivl det bedste der findes på markedet. Kanden kommer også som glas stempelkande, Espro Press P5.

Kort sagt har filtret to funktioner.

  1. Netfiltret er ca. 3-5 gange finere end andre stempelkandefiltre på markedet. Det giver en kop kaffe uden grums og bundfald. Dog tillader det, i modsætning til papirfiltre, at olierne fra kaffebønnerne trænger igennem og ned i din kop. Det giver en fantastisk dybde til koppen.
  2. Når brygningen afsluttes og filtret er presset i bundet, så ER brygningen rent faktisk færdig. Kaffegrumset er isoleret og afgiver ikke mere smag (og bitterstoffer) til kaffen. Dette kan man ikke sige om andre stempelkander på markedet. 

Espro Press P7 har termofunktion


Stempelkanden er udformet med dobbelvægge i rustfrit stål. Det gør kanden ikke bare utrolig stærkt, men sørger for at holde din kaffe varm efter brygning. Derfor er der ingen grund til at investere i en termokande. Lad den blot stå i den smukke Espro kande.

Specifikationer

  • Stål eller Børstet stål
  • Et patenteret dobbelttfilter som fjerner al bundfald og grums
  • Termofunktion
  • Går i opvaskemaskine (håndvask anbefales dog)
  • Produceret i Canada

Størrelser

  • 0,25 liter – 2 kopper
  • 0,50 liter – 4 kopper
  • 1 liter – 8 kopper

Her kan du læse omkring Bodum Charmbord VS. Espro Press P7 her

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *