Indhold

Espro Travel Press er en fantastisk kaffebrygger til at brygge god kaffe, hvis du er på farten. Den bruger samme teknologi som de større Espro stempelkander, og leverer sublim stempelkaffe, selv når du er på farten og ikke har tid til at lave kaffen færdig derhjemme.

Espro Travel Press har et patenteret filter system med to filtre, der begge er 9-12 gange finere end en almindelig stempelkande. Det giver dig en kaffe der har den fulde smag og ingen grums.

Designet i holdbart materiale

Espro Travel Press er udformet i rustfrit stål og kan overleve stort set alt modsat Espro Press P5, som er i glas. Samtidig er den smukt designet, og i en størrelse der er lige til at tage med i rygsækken, cykelkurven eller bare i hånden.

Rejse-stempelkanden er af rustfrit stål på både inderside og yderside. Den er dobbeltvægget og vakuuminsoleret, hvilket giver dig varm kaffe i op til 4-6 timer efter den er brygget. Sammen med stemplet der stopper ekstraheringen, så snart stemplet er i bund, får du ikke bare en varm kop kaffe når du vil have det, men også en kaffe der smager perfekt.

Find produktet hos følgende forhandlere

Stopper bryggeprocessen så snart stemplet er i bund

En af højdepunkterne ved Espro Travel Press er at den fjerner kontakten mellem kaffe og vand, når du har trykket stemplet i bund. Det betyder at din første tår kaffe smager lige så godt som den sidste.

Helt nyt – Papirfiltreret stempelkaffe


Hvis du foretrækker filterkaffe, kan du med Espro Travel Press brygge papirfiltreret stempelkaffe. Det giver dig det bedste fra stempelkanden og kaffetragten.

Du kan købe specialdesignede papirfiltre, der placeres imellem de to filtre. Papirfilteret absorberer flere æteriske olier og fjerner selv det fineste kaffegrums.

Det er første gang filterkaffe kan brygges på farten og gør den derfor rigtig god sammenlignet med andre stempelkander.

Specifikationer

  • Brygger 300 ml kaffe
  • Uden stempel kan den indeholde ca. 450 ml
  • Holder kaffen varm i 4-6 timer
  • Patenteret filtersystem der er 9-12 gange finere end almindelig stempelkande-filter
  • Rustfrit stål eller Sortmateret stål
  • Verdens eneste papirfiltreret stempelkaffe brygger

Demonstration af Espro Travel Press

Espro reservefilter

Espro reservefilter er en reservedel til Espros fantastiske 8-kops stempelkande i metal. Espro har sørget for at man kan tilkøbe ekstra filtre til deres stempelkander, hvis uheldet skulle være ude.

Ofte købes dette filter, hvis du har været uheldig at lave hul i de fine filtermasker.

Filtrene findes til alle Espro stempelkander – både 4 kops/ 0,5 liter og 8 kops/1 liter. 

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *