Indhold

Fellow prismo

Fellow Prismo er en seriøs opgradering til din AeroPress! Det er nu blevet muligt at lave meget intens og dyb kaffe, som kommer meget tæt på den espresso man kan brygge på en ægte espressomaskine.

Vi har smagt Fellow Prismos resultat op imod mindre espressomaskiner, og resultatet er nærmest enestående. Fellow Primo gør det faktisk bedre end de fleste!

Da AeroPress kom til verden var det intet mindre end en lille kaffe- revolution. Fellow Prismo giver AeroPress´en endnu en tangent at spille på, og genopliver dens storhedstid. 

Dette produkt skaber ligeledes problemer for Aeropress alternativet Cafflano Kompresso.

Find produktet hos følgende forhandlere

Din kaffekværn afgører kvaliteten

For at få den bedst mulige espresso, skal man have en god espressokværn. Det gælder også for Fellow Prismo. Vi har dog erfaret at uanset hvilken kaffekværn vi bruger, så bliver resultatet godt – så længe vi bruger en god kaffe. Også selvom vi bruger en filter kaffekværn, som f.eks. Wilfa Svart Aroma. Det resultat man får ud af at bruge den kan defineres som en ‘Americano’ – en pokkers god en af slagsen! Benytter man sig dog af en god espresso kaffekværn så får man mere “espresso- agtig” fedme, tyngde og dybde i sin kop kaffe, som bare smager helt fantastisk.  

Sådan bruger du Fellow Prismo


Det er heldigvis super nemt at bruge Prismo delen. I stedet for den traditionelle filterholder i plastik, skal du skrue Prismo med på. Det er ikke nødvendigt at tilkøbe papir eller metalfilter, da Fellow kommer med et djævelsk godt metalfilter. 

Se en video om den

 Opskrift

  • 13,5 g espressokaffe
  • 50 g. vand

Put  kværnet kaffe ned i AeroPress beholderen, og hæld de kogende vand over. Tag en lang ske, og rør efterfølgende 5 gange rundt i kaffen. Sæt dernæst Fellow Prismo på toppen af cylinderen, og lås den fast (samme måde, som når man låser filterskruen med papirfilter fast på). Vent 30 sekunder, mens du gør et glas klar. Pres kaffen ned i glas.

Specifikationer

  • Håndbrygget espresso
  • Skal bruges sammen med espressokaffe
  • Egner sig til AeroPress
  • Metalfilter medfølger
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *