Indhold

Når man brygger kaffe er det vigtigt at udstyret er i orden. Det giver større nydelse. Glaskander kan være specielt udviklet til kaffebrygning.

Glaskanderne herunder er udformet i varmebestandigt glas og passer sammen med flere kaffebryggere.

En glaskande er med sit smukke udseende især egnet til servering af kaffe, og pynter på ethvert morgenbord eller kaffebord

Med en glaskande aktiverer du også synssansen. Når du f.eks. brygger en lækker aromatisk kaffe, så kan man se kaffens smukke gyldne toner når du holder kanden op imod lyset.

Krydret med kaffens duft er du allerede i gang med at nyde din kaffe før du tager den første tår.

Se vores bud på en god glaskande til at servere kaffe i!

Hario Glaskande


Denne lille glaskander fra Hario er super lækker.

Når man har den i hånden mærker man straks at det er kvalitet.

Lille glaskande der både kan anvendes til kaffe og te. 

Japansk kvalitet

Japanske Hario åbnede første gang dørene i 1921. Dengang producerede de varmesikkert glas til laboratorier og medicinalindustrien.

Det havde Hario stor succes med og det er, blandt andet, en kompromisløse tilgang, der har gjort at de i dag har stor succes i kaffeudstyrs branchen, og er en af de største producenter af kvalitets kaffeudstyr i verden. 

Specifikation

 • En kapacitet på 36 cl. / 60 cl. / 80 cl.
 • Glaslåg med Silikonekant
 • Kvalitetsglas
 • Produceret i Japan

Find produktet hos følgende forhandlere

Kinto glaskande

Japanske Kinto står bag denne stilsikre kvalitetskande som man kan bruge til kaffe, såvel som te, mælk eller hvad man nu kunne tænke sig.

Den er perfekt hvis man lige skal brygge 1 kop kaffe til sig selv. Glaskanden gør kaffeoplevelsen lidt bedre, da man ud over duften og smagen, også har mulighed for at se den friskbryggede kaffe bedre.

Og har man brygget en god kvalitetskaffe fra f.eks. Kenya, så finder man ud af at ikke alle kaffer er sorte, men at der sagtens kan være et farvespil af orange, rubin og gule nuancer. Den synes vi er ægte kaffenydelse!

Glaskanden rummer 30 cl. Hvis det ikke er nok har den en storebror på 60 cl. 

Find produktet hos følgende forhandlere

Nyttig viden:

 • Kinto glaskanden går i opvaskemaskinen 
 • Stort set alle tragte kan benyttes på glaskanden

E&B Lab glaskaraffel

Italienske E&B Lab har designet og udført denne smukke håndblæste glaskaraffel kaffebrygger i borosilikatglas.

To smukke filterholder i rustfrit kvalitetsstål følger med, som sættes foroven til (næsten) lige præcis det filter du ønsker.

Håndtaget kan anvendes som hældetud, hvilket giver en virkelig smuk effekt, og tillade kaffen at køle lidt ned, så den er mere drikkebar når du serverer den.

Du vælger filtret

E&B har været smarte da de designede denne kaffebrygger. Det er nemlig muligt at bruge mange forskellige kaffefiltre takket vær to forskellige filterholdere i rustfrit stål. Den ene filterholder ‘Flower Wave ‘ bruges til filtre med flade bunde. F.eks. Kalita Wave filtre 185, 2-4 kops.

‘Flower V60’ bruges til filtre som f.eks. Hario V60 2-4 kops filtre, og Chemex Papirfiltre “Squares”. Endeligt kan man også bruge E&B´s eget Cone Metalfilter. De, nærmest uanede muligheder af filtre, gør at kaffebryggeren kan bruges på mange måde, og at de samme kaffebønner kan smage helt forskelligt.

Kvalitetsglas

E&B Lab har udviklet denne kaffebrygger, i borosilikatglas. Det der kendetegner glasset er dets styrke, og resistens over for høje temperaturforskelle.

Det er glas man normalt forbinder med laboratorieglas. Selvom E&B Lab Kaffebrygger er lavet af holdbar glas, så vær stadig forsigtig. Den tåler ikke flisegulv.

Rengøring

Vi anbefaler at man bruge varm vand, mild opvaskesæbe og en blød børste eller svamp, når kaffebryggeren rengøres.

Selvom bryggeren, som udgangspunkt tåler at komme i opvaskeren, så holder den sig pæn i længere tid, hvis du undgår det. Vask den umiddelbart efter brug. 

Specifikationer

 • Kapacitet: 560 ml.
 • Håndblæst kvalitetsglas
 • Mål: højde 205 mm. Diameter 90 mm.
 • Følgende filtre passer i den: Chemex, V60, Kalita, E&B Cone
 • Designet og produceret i Italien
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *