Når man brygger kaffe er det vigtigt at udstyret er i orden. Det giver større nydelse. Glaskander kan være specielt udviklet til kaffebrygning.

Glaskanderne herunder er udformet i varmebestandigt glas og passer sammen med flere kaffebryggere.

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

En glaskande er med sit smukke udseende især egnet til servering af kaffe, og pynter på ethvert morgenbord eller kaffebord

Med en glaskande aktiverer du også synssansen. Når du f.eks. brygger en lækker aromatisk kaffe, så kan man se kaffens smukke gyldne toner når du holder kanden op imod lyset.

Krydret med kaffens duft er du allerede i gang med at nyde din kaffe før du tager den første tår.

Se vores bud på en god glaskande til at servere kaffe i!

Hario Glaskande

Denne lille glaskander fra Hario er super lækker.

Når man har den i hånden mærker man straks at det er kvalitet.

Lille glaskande der både kan anvendes til kaffe og te. 

Japansk kvalitet

Japanske Hario åbnede første gang dørene i 1921. Dengang producerede de varmesikkert glas til laboratorier og medicinalindustrien.

Det havde Hario stor succes med og det er, blandt andet, en kompromisløse tilgang, der har gjort at de i dag har stor succes i kaffeudstyrs branchen, og er en af de største producenter af kvalitets kaffeudstyr i verden. 

Specifikation

  • En kapacitet på 36 cl. / 60 cl. / 80 cl.
  • Glaslåg med Silikonekant
  • Kvalitetsglas
  • Produceret i Japan

Kinto glaskande

Japanske Kinto står bag denne stilsikre kvalitetskande som man kan bruge til kaffe, såvel som te, mælk eller hvad man nu kunne tænke sig.

Den er perfekt hvis man lige skal brygge 1 kop kaffe til sig selv. Glaskanden gør kaffeoplevelsen lidt bedre, da man ud over duften og smagen, også har mulighed for at se den friskbryggede kaffe bedre.

Og har man brygget en god kvalitetskaffe fra f.eks. Kenya, så finder man ud af at ikke alle kaffer er sorte, men at der sagtens kan være et farvespil af orange, rubin og gule nuancer. Den synes vi er ægte kaffenydelse!

Glaskanden rummer 30 cl. Hvis det ikke er nok har den en storebror på 60 cl. 

Nyttig viden:

  • Kinto glaskanden går i opvaskemaskinen 
  • Stort set alle tragte kan benyttes på glaskanden

Skriv et svar