En elektrisk udgave af den klassiske Hario Kettle Buono. Let og hurtigt kan du varme dit vand op til din tragtkaffe, AeroPress, stempelkande, te eller hvad du nu kunne tænke dig.

Den smalle hals gør det nemt at styre vandet når du brygger kaffe. Vandet skal nemlig helst hældes i cirkulære bevægelser, så alle de kværnede kaffebønner bliver ramt af vandet.

Den er designet på en måde så du sagtens kan koge små mægder vand, helt ned til 150 ml. På  den måde kan du nøjes med at lave en enkelt kop kaffe, og spare på energien.

En sikkerheds foranstaltning indbygget i Hario elkedlen gør at hvis den er kogt tom, så afbryder den automatisk. Ledningen kan gemmes i basen, så den ikke ligger og flyder på køkkenbordet.

Et alternativ til denne kande kunne være Wilfa Svart elkeden og Brewista Smart Brew.

Buono med temperaturstyring

Den efterhånden ikoniske kaffevirksomhed, Hario, er kommet med et nyt skud på stammen af Buono kedler. Denne gang har Hario udviklet en Buono elkedel med temperaturstyring, som helt sikkert, kommer til at give konkurrenterne grå hår af bekymring.

Hario Buono med temperaturstyring giver dig perfekt kontrol med vandtemperaturen når du brygger kaffe, hvilket ikke er uvæsentligt når man brygger specialkaffe. Optimalt set skal man ramme et sted mellem 92-96 grader – med Hario Buono elkedel er det nu ingen udfordring. Sæt den ønskede temperatur og der lyder tre ‘bip’ når denne er nået, og du kan tilmed holde den ønskede temperatur i 15 min.

Hario Buono Elkedel med temperaturstyring egner sig perfekt til kaffeentusiasten, som vil brygge på kaffetragt, Chemex, AeroPress mm.

Hario er dygtig til at skabe funktionelle og æstetisk smukke kaffeudstyr og denne elkedel er ingen undtagelse. Vi vil vove den påstand at det er den smukkeste temperaturstyrede elkedel på markedet – men det er bare vores mening.

Så simpelt er det at betjener den:

 Detaljer

 • Kapacitet 0,8 liter
 • Mulighed for at vælge en ønsket vandtemperatur mellem 60-96 grader
 • Holder en valgt vandtemperatur på op imod 15 min.
 • 0,8 liter vand bringes i kog på 6 1/2 min.
 • ‘Dry Heat protection’ sørger for at lukke ned for kedlen, hvis den sættes i gang uden vand
 • Tynd hældetut for bedre ophældning
 • Børstet rustfrit stål
 • ‘Made in Japan’

Hario V60 Kettle Buono Kobber

Billedet taler for sig selv – hvem ville ikke have denne skønhed til at stå på sit køkkenbord? Kanden er kobberbelagt fra det japanske mærke Hario. Den smalle hals gør at du bedre kan styre vandet når du f.eks. hælder op i en V60 tragt, eller stempelkande. Da det er et kobberprodukt skal man forvente patina med tiden.

Varmekilde:  Egner sig til halogen, glaskeramisk og gammeldags kogeplader, samt gas.

OBS. Egner siger ikke til induktion

Hario Termometer med låg til Buono kedel

Opgrader din Buono kedel med et digital termometer, og se hvor varmt vandet er før du brygger din kaffe.

Den optimale bryggetemperatur er 92-96 grader, så det bliver derfor langt nemmere at ramme den præcise temperatur, og på den måde få en bedre kop kaffe, med Hario´s termometer.

Termometeret måler ved svanehalsens start, og med én decimal, hvilket gør det utrolig præcist.

Se en film om Hario´s termometer

Specifikationer

 • Digitalt termometer
 • Nyt låg følger med
 • Egner sig til Hario V60 Kettle Buono 1 liter/ 1,2 liter, samt Hario elkedel.
 • Måler med én decimal

Skriv et svar