Med denne Hario håndkværn kan du håndkværne dine kaffebønner med kun én hånd. Perfekt til enhver hjemmebarista og kaffeentusiast.

Sugekop til stabilisering

Den smarte og kompakte håndkværn fra Hario, har nemlig en stabiliserings-sugekop på bunden af kværnen. Med et drej på det lille håndtag nederst på siden af kværnen, kan sugekoppen fastgøre sig til næsten alle flade overflader. Det giver dig fuld kontrol, når du kværner din kaffebønner.

Keramiske kværnblade

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Hario håndkværnen i klar plast har keramiske kværnblade af høj kvalitet. De samme kværnblade der bruges i Harios Skerton håndkværn. Den kværnede kaffe lander i en lille bakke, som let kan hives ud og bruges til at hælde over i kaffetragten, stempelkanden eller AeroPressen. 

Når du er færdig med at bruge kværnen, kan håndtage let afmonteres og placeres ned langs siden, hvilket gør kaffekværnen meget kompakt når den ikke er i brug.

Håndkværnen er udarbejdet i det høj kvalitets akryl, i en delvis gennemsigtig grå farve, med en helt gennemsigtig bakke. Håndkværnen kan indeholde op til 40 gram kaffe.

Video om Hario håndkværn i klar plast

Skriv et svar