Indhold

Er du usikker på hvilken kaffetragt du skal købe til din nye yndlingskaffe, så er Hario tragtene bestemt et godt forslag.

Når man holder tragten i hånden fornemmer man straks, at den er af høj kvalitet. V60 er en af de bedst kendte kaffetragte og i dette indlæg vil vi komme hele vejen omkring det fantastiske produkt.

Hvem er Hario?

Hario er en virksomhed fra kaffelandet, Japan. Japan har de sidste mange år domineret markedet når det kommer til kaffeudstyr til brygning af filterkaffe.

Hario er bestemt i førertrøjen når det kommer til kaffeudstyr.  Det der kommer fra deres hånd er ikke bare af en utrolig høj kvalitet – det er også smukt designet.

Hario er et af de mest dominerende mærker når det kommer til kaffeudstyr til filterkaffe. Og med god grund. Alt hvad der kommer fra deres fabrikker er af en meget høj kvalitet og æstetisk smukt.

De har også haft mange år at øve sig i. Hario slog døren op første gang i 1921. Dengang producerede de kvalitetsglas til laboratorier og medicinalindustrien. Siden har de kastet sig over te og kaffe.   

Siden dag et har de været kompromisløse og denne tilgang har bragt helt frem til hvor de er i dag. En af verdens største eksportører af kaffeudstyr til filterkaffe. 

De forskellige tragte i V60 serien


Der er et væld af forskellige tragte i Hario v60 serien. Herunder viser vi blot nogle af de forskellige typer, som du kan støde på i din færden efter sådan en tragt.

De kommer ofte i porcelæn/keramik, rustfri stål/metal, glas, kopper eller plastik. De laver forskellige størrelser, som hedder 1 kops eller 2 kops.

Det bedste du kan gøre er at benytte Hario papirfiltre for den bedste kaffeoplevelse.

V60 kaffetragt i porcelæn / keramik

‘Less i more’ er nogle gange mere end rigeligt når man skal lave en god kop kaffe. alt hvad man har brug for er gode kaffebønner, en kvalitetstragt og en hældekande, så kan man lave kaffe, der er så fantastisk, at det får en til at undre sig over at man nogensinde har gjort det anderledes. Tragten fra Hario er i høj grad af meget høj kvalitet.

Den er produceret i kraftig keramik, og har en hældegrad på 60 grader, hvilket gør at kaffen løber helt perfekt. Behandler man kaffetragten godt så holder den (næsten) hele livet.  Du kan brygge op til 3 kopper kaffe på den.

Find produktet hos følgende forhandlere

V60 Tragt i Rustfrit Stål

Hario har med deres tragt-serie med en 2 kops udgave i rustfri stål.

Tragten har en bred aftagelig silikonering der sørger for at, uanset om du brygger i en kop, eller en kande, så holder den tragten på plads.

Denne kaffetragt i rustfri stål vil helt sikkert pynte i dit køkken. Den emmer af luksus, stil og god smag. Bryg kaffen direkte ned i en stor kande.

V60 Tragt i Klar plast

Hario har udviklet denne kaffetragt til dem der gerne vil hurtigt i gang med at brygge god kaffe, uden at skulle investere en formue i kaffeudstyr.

Og den er virkelig god – du kan brygge lige så lækker kaffe, som på de Hario tragte der koster 300-400 kr.

Den er god at tage med i sommerhus, eller på en rejse, da den ikke veje det store, og kan holde til ret meget. Hario papirfiltre 2 passer til tragten.

Find produktet hos følgende forhandlere

V60 kaffetragt i glas m. Oliventræ

Vi er absolut imponeret over denne smukke nyhed fra Hario. Deres nye V60 kaffetragt er helt i særklasse.

Her får man ikke bare en smuk kaffetragt, men en utrolig god og funktionel kaffebrygger.

Fantastiske materialer

Den er udført i kraftigt glas, og har en bund af veldrejet oliventræ. Underneden finder man skridsikker silikone, som gør at V60 tragten fra Hario bliver på sin plads når man brygger sin kaffe.

Hario tragt i glas

Det er vigtigt at have smukt og funktionelt kaffeudstyr når man brygger kaffe. Det højner kaffe-oplevelsen.

Et godt bud på en smuk og god tragt er denne Hario tragt i slagfast kvalitetsglas.

Tragten kan let skilles ad og puttes i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen til en smal sag.

Find produktet hos følgende forhandlere

V60 Tragt i Kobber

Hario har opgraderet deres tragt-serie med en 2 kops udgave i kobber, som emmer af luksus!

Denne kaffetragt i kobber er top moderne, og vil pynte i ethvert køkken.

Vask kobber tragten i hånden

Som udgangspunkt anbefaler vi ikke, at kobber tragten fra Hario vaskes i opvaskemaskinen. Tør den af med en fugtig klud, eller skyld den under hanen.

Poler  den derefter med et tørt viskestykker til den skinner smukt. Kobber tragten vil blive mørk på indersiden med tiden – det er helt naturligt – det er en del af dens charme.  

Find produktet hos følgende forhandlere

Hario Pour over kit

Utrolig prisvenlig kaffebrygnings-startpakke med det du skal bruge for at brygge en god kop kaffe.

Pakken indeholder kvalitetsprodukter fra anerkendte Hario, i form af en fin lille kaffekande, kaffetragt, måleske og kaffefiltre.

Kør dine kaffebønner igennem en kværn, og du er i gang.
Vi sender en gratis opskrift med, så du ved hvordan du skal starte med at brygge din kaffe på en Hario V60 kaffetragt. 

Find produktet hos følgende forhandlere

Sættet indeholder

  • Glaskande 600 ml.
  • V60 Tragt i klar plast, 2 kops
  • 100 filtre
  • Måleske

Hario papirfiltre til kaffetragt

Kegleformede papirfiltre til Hario V60 kaffetragt. Disse filtre passer perfekt til Hario V60 2-kops kaffetragt og producerer en ren og smagfuld kop kaffe, helt fri for kaffegrums.

Lille tip: Før du brygger kaffe med et papirfilter skal du altid huske at skylle papirfilteret med kogende vand for at få en evt. bismag af papir væk. Det gælder alle filtre.

Disse kommer til både 1, 2 og 3-kops tragte. Pakkerne indeholder altid 100 engangsfiltre. Det er muligt at lave 1-4 kopper kaffe på dette filter.

Sådan brygger du

Brug 30 gram kaffe til 400 gram vand. Bønnerne skal kværnes medium groft, men finindstillinger på kværnen er ofte nødvendige, for at ramme den helt rigtige formalingsgrad. Smag dig frem.

Det er vigtigt at vandet er kalkfattigt så det ikke reagerer med syren i kaffen. Du kan bruge kildevand fra et hvert supermarked, eller købe en kande til at afkalke vandet med.

Se en dybere gennemgang

Se en lille video om brygning

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *