Indhold

Her kan du finde kaffefiltre til AeroPress, kaffefiltre til Chemex, kaffefiltre til Hario V60, og kaffefiltre til Kalita kaffetragte.

Vi anbefaler at du bruger de rigtige filtre til den kaffebrygger du har. Så får du en lettere brygproces og en mere velsmagende kop kaffe. Så husk filtrene der hører til.

Så får du en lettere brygproces og en mere velsmagende kop kaffe. Så husk filtrene der hører til.

Et godt tip til kaffefiltret

Før du brygger kaffe med et papirfilter skal du altid huske at skylle papirfilteret med kogende vand for at få en evt. bismag af papir væk. Det gælder alle filtre.

Hario V60 papirfiltre

Det klassiske kegleformede papirfiltet til Hario V60 kaffetragt kommer i forskellige størrelser, som passer perfekt til Hario V60 kaffetragt.


Pakken indeholder altid 100 engangsfiltre uanset størrelse på disse og holder derfor forholdsvist lang tid. Alt afhængigt af dit forbrug.

Med det originale filter fra Hario producerer man en ren og smagfuld kop kaffe, helt fri for kaffegrums.

Det er muligt at lave 1-4 kopper kaffe på dette filter.

Espro papirfiltre til stempelkande

Når man brygger med et filter på en Espro stempelkande giver det et helt andet udtryk, end hvad man er vandt til fra en traditionel stempelkander.

Smagen bliver mere ren og klar, nærmest lidt ‘filtertragt’ agtig i sit udtryk.

Det giver dig derfor mulighed for at nørde lidt med smagsoplevelserne. 

Sådan bruger du filtret

Specifikationer

  • 100 stk.
  • Egner sig til Espro L. 8 kops stempelkande
  • Giver en mere ren og klar kop kaffe
  • Filtret er ikke bleget med klor
  • Produceret i Canada

Hario Siphon stoffiltre

For at brygge kaffe på en Siphon 3 & 5 kop skal man bruge et stoffilter.

Siphon er måske en af de mest spændende måde at lave filterkaffe på. Det er som at være vidne til et kemieksperiment hver eneste gang at man sætter gang i sin Siphon.

Hvis du er kommet til at smide dit filter, og filterholder væk, så fortvivl ikke. Du kan købe et ekstra.

Filteret kan købes online eller hos din lokale kaffebutik.

Se her hvordan filteret ser ud.

Hvordan bruger jeg filteret:

Kog filtret i en lille gryde sammen med en skefuld kaffe før brug.  Sæt stoffiltret korrekt på plads i din Siphon.

Videoen herunder fortæller her hvordan man gør:

Vedligehold:

Vi anbefaler at du sørger for at stoffiltret er vådt mellem brygningerne. Det gør du ved at sætte det i blød i et glas vand som du opbevarer i et køleskab. Skulle du glemme det og stoffiltret tørre ud, så er der håb forude.

Kog filtret igennem sammen med en skefuld kaffe. Bruger du ikke din siphon så tit kan du komme det våde filter i en frysepose og opbevare det i fryseren indtil næste gang du skal bruge det.

Hario stoffiltre til Hario Woodneck Drip Pot

Genanvendelige stoffiltre til Hario Woodneck Drip Pot kaffebrygger. 

Brygger du kaffe med stoffiltre, får du en renere kop kaffe med god smag. Det skyldes at stoffiltre lader flere af de naturlige æteriske olier fra kaffebønnerne passere ned i kaffen.

Stoffiltrene passer til Hario Woodneck Drip Pot 24 cl.

Chemex filtre

Disse officielle Chemex papirfiltre er 20-30% tykkere end andre filtre. De gode filtre sørger for at bitterhed og grums holdes ude af koppen.

Filtrene med deres kegleform sørger for at vandet er i berøring med al kaffen og sikrer derved en ensartet ekstraktion hver gang.

Ved at vandet er i berøring med al kaffen i lige lang tid, får du en renere smag i din kaffe.

AeroPress papirfiltre, 350 stk.

Originale AeroPress filtre, der passer perfekt i filterskruen eller filterlåget på din AeroPress. Filtrene sørger for at der ikke kommer kaffegrums i din kop. Det er utroligt så ren en kop kaffe der kan laves med en AeroPress og de rigtige filtre.

Når du har brygget en kop kaffe med din AeroPress, kan du nemt skrue filterskruen / filterlåget af og trykke en fin lille kaffe-puck ud i skraldespanden. Her sidder AeroPress filteret på og ryger ligeså let i skraldespanden. Det eneste der så skal gøres er at rengøre gummistemplet og kanten af AeroPress’en, og så er du klar til at brygge den næste kop kaffe.

AeroPress kaffefiltrene passer også perfekt ned i den filterholder der følger med til en AeroPress. Så opbevaringen af dem er der allerede tænkt på. 

Hvis du brygger din AeroPress med inverted metoden*, så husk at skylle dit filter. Det renser for det første filteret, men sørger også for at det hænger fast på filterskruen / filterlåget, når du vender det på hovedet og skruer det fast.

*En metode hvor du vender AeroPress’en på hovedet i forhold til hvad AeroPress’ egen opskrift viser.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *