Indhold

Kaffeglas er ofte kendetegnet ved at have en form for termoisolering. Du kan finde dobbeltvæggede termoglas og helt almindelige kaffeglas her på siden.

 Uanset hvilken type kaffedrik du skænker, så er det fedt at kunne se kaffens farve og kaffens og mælkens sammenspil i de kaffebaserede mælkedrikke som cappuccino og latte. En espresso præsenteres også utrolig flot i et kaffeglas.

Et lækkert kaffeglas med varm kaffe er noget af det bedste vi ved. Kaffeglasset har altid været en favorit i danskernes køkkener, når der skal drikkes kaffe i de tidlige morgentimer, eller om aftenen for at få varmen.

Hvad end du til klassiske kaffeglas eller mere alternative kaffeglas, så finder du det dem i indlægget her.

Duralex Picardie glas

6 små slagfaste og varmebestandige glas fra Duralex. 0,16 liter er nok til at der kan være en lille cappuccino i. Glasset egner sig også godt til en espresso.

Det er fedt at kunne se teksturen på espressoen, igennem glasset. Glasset kan også bruges til at servere vand i, eksempelvis ved siden af en espresso eller en kop kaffe.


Duralex er en fransk glasproducent, der har produceret glas i over 60 år. Denne model af glas er en sand klassiker. Picardie glassets tidsløse design går man aldrig galt af, og vil kunne have i sit køkken i  mange år.

Tåler at komme i opvaskemaskine og i mikrobølgeovnen.

Bodum Pavina espresso glas

Bodum Pavina espressoglas er et super flot glas, der giver dig fuld nydelse af din espresso.

Med Bodum Pavina espressoglas nyder du ikke bare smagen, men også udseendet af din espresso.

Det ser helt fantastisk ud, når espressoen flyder ned i det gennemsigtige, afrundede glas.

Tåler ekstreme temperaturer

Glassene er lavet af borosilikatglas. Borosilikatglas bliver brugt til laboratorie-udstyr. Hvorfor er det så godt? Det er det fordi borosilikatglas kan tåle termisk chok. Det betyder at du kan have meget varm væske på den eneste af glasset og iskold væske på den anden side af glasset, uden at det tager skade.

Tåler mikrobølgeovn og er egnet til opvaskemaskine

Glassene er lette at gøre rene, og er både egnet til brug i mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Termoglas og uden kondensering

Pavina glas serien er alle dobbeltvægget glas. Det giver glassene en naturlig isolering, som holder varme drikke varme og kolde drikke kolde. En anden fordel ved de dobbeltvæggede glas er at der ikke opstår kondensering. Det betyder at du ikke har brug for bordskånere, da disse glas ikke laver ringe på bordet. Win-win.

Ingen skarpe kanter

Bodum Pavina glas har ingen skarpe kanter. Alle kanter og flader er lækkert afrundet, så det er en fornøjelse at holde glassene i hånden. De giver også en dejlig følelse mod læberne, når man drikker af dem.

Har indflydelse på smagen

Charles Spence, som er chef for ‘The Crossmodal research laboratory’ på Oxford Universitet, har undersøgt hvorvidt farver på kopper og glas har en indflydelse på vores opfattelse af smag. Undersøgelsen viste at drikker man af gennemsigtige glas, så opfattes kaffen mere sød, i stedet for bitter. Hvilket er lige hvad vi søger efter.

Bodums præsentation af Pavina glas

Dimensioner på Bodum Pavina espresso glas

Dybde0.06 m
Bredde0.06 m
Højde0.065 m

Bodum Canteen macchiato glas

Bodum Canteen macchiato glas er et rigtig godt glas til at nyde en dejlig macchiato i.

De gennemsigtige glas med dobbeltvæg giver dig frit udsyn til kaffen, som hænger frit inde i glasset. 

Ingen våde ringe på bordet med termokopperne

Canteen macchiato glassene har mellemrum mellem de to vægge i glasset. Det gør glassene til termoglas, da det udgør en naturlig isolering. Der opstår ikke kondensering i glassene. Så du får ikke våde ringe på bordet, og har ikke brug for bordskånere.

Canteen tåler høje temperaturforskelle

Bodum Canteen glassene er udarbejdet i borosilikatglas. Det gør dem både lette og solide på samme tid. Laboratoriekolber er lavet af samme type glas, da borosilikatglas kan tåle høje temperaturforskelle. Du kan skifte fra meget varm væske til iskold væske, uden at glasset tager skade.

Canteen er egnet til opvaskemaskine og mikrobølgeovn

Rengøring er super let, da glassene tåler at komme i opvaskemaskine. De er også egnet til mikrobølgeovnsbrug.

Har indflydelse på smagen

En undersøgelse udført af Oxford Universitet viste at kaffen opfattes mere sød, hvis den drikkes af gennemsigtige glas. Farven og gennemsigtighed på glas og krus har nemlig en indflydelse på den måde vi opfatter smag. Så sødere kaffe med Canteen glas fra Bodum.

Bodums præsentation af Canteen glas

Dimensioner på Bodum Canteen macchiato glas

Dybde0.072 m
Bredde0.072 m
Højde0.073 m
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *