Kaffevægte bliver smartere og smartere som tiden går, men hvor langt skal vi trække den? Ja, det er et godt spørgsmål, som vi håber, at du har fået svar på når du har læst dette indlæg. Du kan i dette indlæg også se en kaffevægt test video, som er herunder.

Vi vil foruden visning af testen videoen forsøge at beskrive fordelene ved en god kaffevægt så godt som muligt.

Kaffevægt – Hvad drejer det sig enlig om?

Vægte er noget der har udvikler sig fra to plader, en stang og en pind i jorden til nu at kunne sende præcise vægt data direkte til din telefon, men hvad faen drejer det sig enlig om?

For at finde en god kaffevægt, så kan man selvfølgelig kigge test igennem, men det handler i bund og grund om at du får spyttet det rigtige antal kaffe til vand mængde.

Du kan få en kaffevægt med timer, som giver dig styr på flere aspekter. Hvis du bruger en vægt med timer, så får du samme gram af kaffe og vand hver dag. Derudover giver timer funktionen dig mulighed for samme genneløbshastighed på dit vand.

Det er kort og godt det du har brug for i en kaffevægt, så du kan teste bedre med hvor meget kaffe og vand der skal bruges, sådan at du på sigt kan lave en bedre kop kaffe.

Hvis du skal have et bud på en god kaffevægt, så vil du anbefale dig at læse omkring Hario drip scale her

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *