Indhold

Kalita Tsubame Wave Kobber Tragt

Kalita har allieret sig med håndværkere fra Tsubame-shi for at skabe denne unikke og enestående kaffetragt i kobber.

Tsubame- shi er et distrikt i Japan, som er kendt for at huse nogle af verdens bedste metalhåndværkere.

Kalita Tsubame Wave er ikke bare en kaffetragt, men et kompromisløst brugskunstværk af ypperste kvalitet.

Når man brygger på Kalita

Kalita Wave er tragte som er udformet med en flad bund. Denne bund sørger for at kaffen bliver perfekt ekstraheret, når du brygger på tragten. Overførst til smag betyder det at der kommer mere dybde og aroma i koppen du brygger.

Tre huller i bunden sørger for at gennemløbstiden ikke er for hurtig – også selvom du skulle være utålmodig og hælde for hurtigt. Det gør også at Det er generelt nemmere at brygge på Kalita Wave tragte. Formen på det karakteristiske bølgede kalita filter er ikke tilfældig. Den forhindre at kaffemassen køler for meget ned under brygningen.

Specifikationer

  • Materiale: Kobber
  • Håndværkerkvalitet
  • gennemløbshastighedsstyring
  • fås også i størrelsen 155
  • For rengøring tørres af med en fugtig klud. Kobber pudses efter behov
  • Kalita 185 filtre egner sig til denne tragt
  • Japansk kvalitet og design

Kalita 155 Tragt i Rustfri Stål

Kalita 155 er en lille tragt i rustfri stål som passer til en til to kopper kaffe. Bryg direkte i en kop, eller i en lille kande.


Super lækker kvalitetstragt i flot design, som virkelig brygger en god kop kaffe, og som du komme til at have i rigtig mange år.

Find produktet hos følgende forhandlere

Kalita Wave tragt i keramik

Dette er en solid hvid tragt i porcelæn fra Kalita som passer til 2 – 4 kopper kaffe. Det er Kalita svar til en Hario V60, som i bund og grund betyder at dette er Kalitas frontløber på tragte.

Du kan brygge direkte ned i en kop eller en glaskande. Tragten er stilren og emmer af 50er retro. 

Find produktet hos følgende forhandlere

Kalita Wave Hældekande

Kalita har skabt denne stilrene og smukke hældekande. Dens smalle hældetud giver dig fuld kontrol over brygprocessen når du f.eks. laver kaffe på din tragt, eller brygger på en AeroPress.

Lavet i poleret rustfri stål og med et træhåndtag gør at den er helt gennemført. Kalita Wave kanden går i opvaskemaskinen. Vi anbefaler dog at du fjerne træhåndtaget først. Den kan bruges på et induktionskomfur

Find produktet hos følgende forhandlere

Kalita Wave papirfiltre

Originale og ublegede kaffefiltre fra Kalita er brune, men kommer også i hvid. Kaffefiltrene passer perfekt i Kalita Wave 2-4 kops kaffetragt. Kaffefiltrenes bølgede form hjælper til at holde den kværnede kaffe samlet i filteret, så den ikke taber så meget varme under brygning.

Pakken indeholder 50 stk. engangs ublegede papirfiltre.

Lille tip: Husk at skylle papirfilteret med kogende vand, før du brygger kaffe. Så sørger du for at fjerne en evt. bismag af papir. Det gælder alle papirfiltre.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *