Indhold

Kinto har designet denne smukke brygstation i valnødtræ, glas og messing.

Metalfiltret i guld pryder toppen, som en kongekrone, på værket. Denne brygstation er efter vores mening noget af det smukkeste kaffeudstyr Kinto har udviklet.

Metalfiltret

Ens kaffe ændre karakter alt efter hvilket filter man bruger. Især hvis man han med en kvalitetskaffe, der er mellem, eller lysristet, at gøre. Metalfiltret, modsat et papirfilter, tillader flere olier fra kaffebønnerne, at passere med vandet ned i din kop.

Det gør at din kop kaffe bliver mere fyldig og rund i sit udtryk. Metalfiltret er genbrugeligt. Det betyder at det på lang sigt er bedre for din pengepung og miljøet.

Efter brug kan det vaskes i opvaskemaskinen. Vi anbefaler det dog ikke, (i hvertfald ikke hele tiden), for det slider på filtret. Brug i stedet en blød børste, og rindende vand, og poler efter med en viskestykke. Så bliver det flot og skinnende igen.  

Japansk design

Kinto har specialiseret sig i eksklusiv kaffeudstyr, og mange kaffeentusiaster har efterhånden taget det japanske brand til sig. Funktionalitet og æstetisk er i højsæde.


Det smukke og enkle udtryk er efterhånden et varemærke for Japan, som ud over Kinto, også byder på Kalita og Hario. Hvis man vil være sikker på at købe solid kvalitet, og samtidig noget der klær køkkenbordet kan man trygt vælge et af de ovenstående brands, der alle producerer kaffeudstyr af meget høj kvalitet.

Specifikationer

  • Kinto- sættet indeholder: Dryppestation, glaskande og filter, glaskop 
  • Passer til 4 kopper
  • materialer: valnød, messing, glas
  • mål: V165 x D130 x H250 mm
  • Glaskande 700 ml.
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *