Elkedel

En god elkedel er essentiel for kaffebrygningen. Det er ikke meget kaffe man får brygget, uden at kunne koge vand. Her kan du finde forskellige elkedler. Eks. en almindelig elkedel og en elkedel med hældetud.

Den gode elkedel skal være hurtig t il at varme vandet og kunne komme op på den rigtige temperatur. Og så gør det jo ikke noget hvis det er en smuk elkedel.

Skal kunne fungere som hældekande

En hældekande er et yderst smuk kande der bruges til at brygge kaffe med. Hældekandens tud gør at man bedre kan kontrolle vandet, og hælde helt præcist. Det er derfor vigtigt at finde en elkedel, som fungerer, som hældekande.

Det er vigtigt at kunne hælde i fine cirkler, når der skal brygges filterkaffe. Her er en hældekande det mest eftertragtede værktøj, og bruges af såvel hjemmebaristaer som professionelle baristaer.

En hældekande er også blandt det pæneste kaffeudstyr man kan have. Den flotte hals på hældekanden og de små detaljer ved håndtag, og låg gør at hældekanden er meget populær. 

Elkedel med svanehals

En klassisk elkedel har en hældetud, der ikke giver den bedste kontrol over det vand man hælder.

Med en elkedel med svanehals, så har du fuld kontrol over vandet når du brygger din pour over.

En elkedel med svanehals giver dig bekvemmeligheden ved en almindelig elkedel ,der bare kan tændes på en knap, og kontrollen fra en hældekande med svanehals, der præcist kan hælde vandet over kaffen. 

Ledningsfri elkedel

Mange elkedler er ledningsfri. Det betyder at du frit kan tage selve kanden af dens fod, uden at der er nogen ledning til kanden. Ledningen går fra stikkontakten og hen til elkedelfoden.

Hvis du køber en elkedel med hældetud betyder det at du kan hælde roligt og præcist med kanden, uden at skulle tænke på en ledning. Og hvis du ønsker at tage elkedlen med ind til kaffebordet har du også mulighed for det.

Læs vores anmeldelser om elkedeler med svanehals

Anmeldelse: Hario Buono

Anmeldese: Brewista Artisan

Anmeldelse: Brewista Smart Pour

Komfur kedel med svanehals

Leder du efter en almindelig kedel til komfur eller induktion, så er du ikke alene. En gammeldags kedel med svanehals til pour over er nemlig gået hen og blevet noget populært igen.

Læs vores anmeldelser om komfur kedler med svanehals

Anmeldelse: Fellow Stagg Pour Over Kettle

Almindelige elkedler

Almindelige elkedler har det med at bryde sammen fra tid til anden. Det skyldes simpelthen kvaliteten af elkedel, som man vælger at anskaffe sig.

Læs vores anmeldelser om almindelige elkedler

Anmeldelse: Stelton Emma elkedel

Anmeldelse: Wilfa Svart Format

Brewista Stout Spout elkedel med temperaturstyring

Elkedel tilbud

Vi jagter konstant de rette tilbud, når vi finder udbydere til de kedler, som anmeldes. På den måde sikre vi dig oftere en bedre elkedel pris.

Det betyder, at du ofte vil blive refereret til tilbud på elkedel, så du kan sikre dig en flot og funktionel elkedel med rabat.

Vil du være sikker på, at få eksklusive tilbud og rabatter, så anbefaler vi dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev.