Espressomaskine

Med en espressomaskine kan du få den gode caféoplevelse i dit eget hjem. Med de bedste espressomaskiner på markedet, så du er sikret den bedste kaffeoplevelse. Espressomaskiner kan fås i flere forskellige udgaver. Alt fra en semi-automatisk espressomaskine, til en fuld-automatisk espressomaskine.

Espressoudstyr og baristaudstyr

Du kan finde og købe det bedste espressoudstyr og baristaudstyr online. Vi har udvalgt noget af det bedste espressoudstyr af høj kvalitet, til hjemmebaristaen. 

Vores tætte samarbejde med udvalgte mikroristerier og kaffebarer, gør at vi ved hvilket espressoudstyr der er det foretrukne hos dem.

Det betyder at baristaer på nogle af de bedste kaffebarer og caféer bruger dette espressoudstyr.

Udvalget af espressoudstyr er stort. Her kan du gå på opdagelse i alt fra den store espressomaskine til glaskander, kopper, stamper og andet til flot servering af kaffen.

Knockbox til espressomaskine

En knockbox gør det meget lettere at få kaffegrums ud af din filterholder. Knockboxen har altid en gummikant, som du slår din filterholder imod.

Slaget får kaffegrumsen til at falde ned i knockboxens beholder, og gummikanten gør at du ikke ødelægger din filterholder.

Med en knockbox risikerer du ikke at slå din filterholder, og du skal ikke længere forsøge at ramme skraldespanden.

Stamper til espressomaskine

En god espresso stamper til espressomaskinen er et rigtig vigtig værktøj. Det kan have en stor smagsmæssig betydning for din espresso, om du har fået det kværnede kaffe fordelt jævnt i filteret.

Om du vælger en kaffe stamper med flad bund, eller en stamper med konveks bund, bestemmes af din espressomaskines filterholder og din egen smag. Når du skal bruge den meget er det vigtigt at den ligger godt i hånden, og så skader det heller ikke, hvis stamperen er pæn at se på.

Derfor er det vigtigt at have en god stamper

Før du sætter din espressomaskine igang med at brygge, skal du sørge for at den kværnede kaffe er jævnt fordelt i filteret. Vandet vil altid løbe igennem der hvor der er mindst modstand. Kaffen skal være jævnt fordelt og det gøres naturligvis lettes med en god stamper.

Det betyder at hvis du har for meget kaffe i den ene side af filteret, så vil vandet løbe hurtigere igennem i den anden side. Det gør at din ekstraktion ikke bliver helt lige, og din espresso vil kunne smage anderledes end den plejer. Her vil en god espresso stamper kunne hjælpe til at fordele kaffen jævnt.

Stampermåtter

Stampermåtte til espressomaskinen er en del af manges espressomaskine setup. En stampermåtte giver dig et sted hvor du kan stampe din espresso uden at skade hverken bord eller bajonet.

Stampermåtter kan fåes både i helt flade udgaver der ligger ovenpå bordet, men også bukkede stampermåtter der bukker nedom bordkanten og beskytter her også.

Knockbox

En knockbox gør det meget lettere at få kaffegrums ud af din filterholder. Knockboxen har altid en gummikant, som du slår din filterholder imod.

Slaget får kaffegrumsen til at falde ned i knockboxens beholder, og gummikanten gør at du ikke ødelægger din filterholder.

Med en knockbox risikerer du ikke at slå din filterholder, og du skal ikke længere forsøge at ramme skraldespanden.

Skummekande – Pitcher

En skummekande, også kaldet en pitcher, er et af de vigtigste redskaber når du skal lave den helt rigtige mælkeskum. Når du steamer mælken, roteres mælken nede i skummekanden.

Det er derfor vigtigt at have en kande med den rigtige form, så mælken opnår den optimale rotation. Skummekander har den rigtige koniske form der skal til, for at du kan steame mælk til perfektion.

Mælkekander

Mælkekander til servering af varm eller kold mælk til kaffen. Mælkekanden kan både fås som termo-mælkekande og som almindelig mælkekande. En flot mælkekande skal der til når der skal serveres kaffe for venner og familie. De skal kunne rumme mælk nok til alle, og samtidig skal mælkekanden være let at hælde af og tage sig super godt ud på kaffebordet.

Mælkeskummer

Det er vigtigt at have en god mælkeskummer til din espressomaskien, så du kan lave dig selv de lækreste kaffer med tilsat mælk. Kan du leve uden din cappuccino eller latte. Det kræver ikke meget at skumme mælk når du har det rigtige værktøj.

Mælketermometer til espressomaskine

Et godt mælketermometer sikrer dig at din mælk har den rette temperatur når du steamer den. Det er en rigtig godt hjælp til at sikre sig at man ikke brænder mælken på.

Rengøring til espressomaskine

Rengøringsartikler til rengøring af espressomaskine. Bladt det bedste udstyr til at holde din espressomaskine ren og velkørende er Urnex Grindz, Urnex Rinza, rengøringsbørster m.m.

Et godt sæt rengøringsartikler vil kunne sikre dig at din espressomaskine kan producere mange espressoskud, i mange år endnu. Det gælder om at indføre nogle faste rutiner, som bliver udført efter hver gang der er brygget.

Udstyr fra kendte mærker

Der er rigtig mange mærker, som du kan kigge på, når du gerne vil være sikker på at finde noget godt udstyr. Herunder vil vi forsøge os med at beskrive vores favorit mærker.

Motta espressoudstyr

Motta har produceret produkter i rustfrit stål siden 1967.  Motta har lange tradition for solidt design og godt håndværk. Det sikrer dig at alt Motta espressoudstyr er i en meg et høj kvalitet.

Den høje kvalitet og specialisering i at arbejde med rustfri stål har gjort Motta til et af de førende i branchen. Mottas espressoudstyr indeholder eksempelvis Motta skummekander, mælketermometer og deres smukke Motta knockboxe i rustfrit stål.

Sage by Heston Blumenthal

Espressomaskiner og andet kaffeudstyr fra Sage er udtænkt og designet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Heston går ikke på kompromis med kvalitet, og den kvalitet har han taget med sig ind i samarbejdet med Sage.

Sammen har Sage og Heston Blumenthal skabt noget af det mest innovative kaffeudstyr på markedet. Sage by Heston Blumenthal serien indeholder espressomaskiner, kaffekværne, elkedler og andet kaffeudstyr. 

Sage The Oracle er en af de mere populære modeller fra mærket.