Kaffebrygger

Kaffebryggere til brygning af sort kaffe. Her kan du finde alle typer kaffebryggere, lige fra pour-over kaffebryggere, såsom Hario V60, Kalita og Chemex til press kaffebryggere, såsom stempelkander og AeroPress.

Kaffen som man får fra kaffebryggere kaldes ofte også for filterkaffe. Kaffebryggerne fåes i flere forskellige materialer, eksempelvis kaffebrygger glas eller en kaffebrygger i porcelæn.

Kaffetragte

At brygge sin kaffe med en kaffetragt er essensen af at brygge kaffe. Det kræver et minimum af udstyr, kun et kaffefilter og kaffetragten. At brygge sin kaffe med en kaffetragt er nok den mest klassiske måde at brygge kaffe på.

Der findes kaffetragte i glas, kaffetragte i porcelæn og kaffetragte i plastik. De fåes også i alle størrelser. Lige fra 1-kops kaffetragt, til 2-kops og 3-kops kaffetragt. Oplev kaffebrygning i sin reneste form, med en billig og simpel kaffetragt.

Læs den ultimative guide til kaffetragt

Artikler omkring kaffetragte

Stempelkander

Stempelkande er en af verdens mest kendte og populære kaffebryggere. At brygge kaffe på en stempelkande giver muligheden for at brygge en god mængde kaffe på én gang. Stempelkandebrygning er en meget simpel form for kaffebrygning, som de fleste kan finde ud af.

Samtidig giver stempelkander en utrolig lækker kaffe, uden for mange bitterstoffer. Grunden til at stempelkander er så elsket, skyldes helt klart dens smukke, æstetiske udseende, som pynter på ethvert morgenbord eller kaffebord. 

Læs vores opskrift til stempelkande

Stempelkande i stål eller kopper?

Stempelkander kan fås i mange forskellige materialer og farver. Men klassikeren er helt klart en stempelkande i stål. Dens ikoniske udseende i det blanke stål og glas, er det der startede stempelkandens succes. 

nden for de sidste par år, har kobber virkelig hittet i interiør og køkkenudstyr. Så her fulgte flere producenter af stempelkander selvfølgelig med, så du også kan få en stempelkande i kobber. Den er super moderne og hitter på ethvert kaffebord. Kobberet skaber en dejlig varme, der forstærker hyggen i at nyde en god kop stempelkaffe.

Det hele er et æstetik spørgsmål og gør altså ikke noget ved smagen.

Artikler omkring stempelkander

Mokkakander / Espressokander

Mokkakander (percolator), også kendt som espressokander, er en gammel og traditionel måde at brygge en kop stærk mokka på. Selvom den har navnet espressokande, skal man ikke forveksle den bryggede kaffe med en rigtig espresso.

Mokkakanden er moderen til espressobrygningen som vi kender den i dag. En mokkakande brygger mokka. Mokka minder lidt om espresso i smag og konsistens, og kan drikkes rent eller bruges i en caffé latte eller i en cappucino.

Den originale mokkakande blev opfundet og patenteret helt tilbage i 1933, i kaffens land, Italien. Bag opfindelsen står Alfonso Bialetti, som også er navnet på nogle af de mest populære ikoniske og populære mokkakander i dag.

Den allerførste mokkakande der blev opfundet produceres stadig af Bialetti og hedder i dag ‘Moka Express’. Designet er så tidsløst og ikonisk at Bialetti mokkakanden udstilles på Museum of Modern Art.

Læs om Mokka / espressekanden

Artikler omkring mokkakander/ espressokander

Chemex

Denne flotte glaskande er virkelig blevet populær inden for de sidste par år. Chemex har taget kaffebarer og internettet med storm grundet det flotte design med træ samt læder.

En Chemex kaffebrygger giver et flot og professionelt look og med det flotte trægreb er det nemt at flotte sig lidt, når der serveres kaffe til gæster.

Læs mere omkring Chemex

Artikler omkring chemex

Kaffemaskiner

Med en god kaffemaskine kan du brygge alt fra et par kopper kaffe, til en stor portion kaffe – hurtigt og nemt.

En kaffemaskine skal kunne brygge god kaffe i mange år og skal derfor ikke være en for billig kaffemaskine. Med en kaffemaskine af god kvalitet er du sikret velsmagende kaffe i mange år fremover.

Udover at være pålidelig og brygge god kaffe, må en kaffemaskine også gerne se godt ud i køkkenet. Derfor har vi kaffemaskiner der både er udviklet i samarbejde med berømte baristaer og anerkendte designbureauer.

Se vores favorit kaffemaskine

Artikler omkring kaffemaskiner

Aeropress

Denne populære kaffebrygger bliver mere og mere populær i det danske land. Det er med rigtig god grund! AeroPress kaffebryggeren er så nem og hurtigt at den er blevet populær over hele verden.

Den er så lille at den er blevet meget populær som rejse kaffebrygger blandt mange forskellige kaffeentusiaster.

Læs mere omkring Aeropress

Artikler omkring aeropress

Siphon vakuumbrygger

Siphon vakuumbrygger er en af de mest specielle former for kaffebrygning. En siphon kaffebrygger tiltrækker altid nysgerrige blikke, da det er de færreste der har set en lignende kaffebrygger.

At brygge på en siphon vakuumbrygger er sjovt og giver en fantastisk kop kaffe. Med en siphon er kaffen i fuld berøring med vandet, og løber ikke bare igennem kaffen, som ved en kaffetragt. Det frembringer kaffens intense frugtige noter.

Læs mere omkring Siphon

Artikler omkring siphon