Kaffekværn

En kaffekværn er en af de vigtigste værktøjer til kaffebrygning. At have sin egen kaffekværn giver dig kontrol over hvornår du vil have dine kaffebønner kværnet. Kværn din kaffe lige inden brygning af den enkelte kop kaffe, for at få mest aroma og smag ned i din kop. 

Vi har både elektrisk kaffekværn og hånddrevet kaffekværn. Alle vores kaffekværne er med koniske kværnblade, da denne form for kaffekværn giver det bedste og mest ensartede resultat. Alle vores kaffekværne kan indstilles til forskellige formalingsgrader, som betyder at du kan kværne kaffebønner i den grovhed som du foretrækker. Indstil jagten og køb kaffekværn lige her, så sørger vi for at tage god hånd om dig.

Elektriske kaffekværne

Med en elektrisk kaffekværn har du helt selv kontrol over hvornår du vil kværne din kaffe. Elektriske kaffekværne gør det let og hurtigt for dig at kværne kaffebønner til din kaffebrygning. Om du kun skal kværne en lille håndfuld kaffe til din Aer oPress, eller en større mængde til din kaffemaskine, så klarer en af vores elektriske kaffekværne det let og hurtigt. 

Elektriske kaffekværne med koniske blade

De bedste automatiske kaffekværne til sort bryg er dem med koniske blade. Her kører kaffebønnerne ned igennem bladene og bliver kværnet i stedet for at blive slået i stykker. Det sikrer dig en god og ensartet kværning af dine kaffebønner.

Kværnet kaffe på få sekunder

Med en elektrisk kaffekværn får du med et enkelt tryk på en knap, friskkværnet kaffe på få sekunder. Det er en fantastisk duft der spreder sig i køkkenet, når man kværner kaffe i sit egen køkken.

Elektrisk kaffekværn test

Flere elektrisk kaffekværn test peger på elektrisk kaffekværne fra vores sortiment. Det er fordi vi udvælger de bedste kaffekværne fra anerkendte producenter. Så du er garanteret en kaffekværn der leverer et godt kværnresultat, gang på gang.

Manuelle kaffekværne

En manuel kaffekværn giver dig fuld kontrol over at kværne din egen kaffe. Er din kaffekværn manuel, så er den ofte billigere end en elektrisk kaffekværn, da du selv er den kraft der driver kværnen rundt.

Manuelle kaffekværne fåes i forskellige størrelser. Langt størstedelen af dem er små og lette at opbevare, og så er de lige til at tage med i sommerhus eller på rejse.

Manuel kaffekværn giver meget for pengene

Køber du en manuel kaffekværn, får du meget kværn for pengene. Da det kræver armkræfter af dig, at drive en hånd kaffekværn rundt, kan producenterne fokusere på at få nogle høj kvalitets kværnblade ind i kværnen, fremfor at skulle fokusere på om elektronikken fungerer.

Er din kaffekværn manuel fylder den mindre

Fordelen ved at købe en manuel kaffekværn, er at den ikke fylder nær så meget som en elektrisk kaffekværn. Den er lettere at opbevare i køkkenet, og kræver ikke en stikkontakt for at virke. Det betyder også at den lettere kan transporteres med, hvis du skal ud at rejse eller i sommerhus. Det giver dig god friskkværnet kaffe, uden strøm, næsten uanset hvor du er.

Manuel kaffekværn test

Du vil kunne finde mange videoer og artikler på nettet, med test af flere af vores manuelle kaffekværne. 

Kaffemølle

En kaffemølle er en manuel kaffekværn der er håndrevet. Det betyder at der ikke kræves noget strøm for at kværne din kaffe med en kaffemølle. Kaffemøllen blev opfundet i England. Kaffemøllen har eksisteret siden 1655. I dag er en kaffemølle nået s å langt i sin udvikling, at den kværner meget ensartet, og sikrer dig et godt resultat – hver gang.

Vi synes selv det er helt meditativt at kværne kaffebønner med håndkraft i en kaffemølle. Det giver os tid til at sætte pris på den gode kaffe vi skal brygge.

Gammeldags kaffemølle i træ

De fleste klassiske kaffemøller i dag, er udformet i træ og med et gammeldags håndsving.

Når man ser sådan en kaffemølle, kommer man ofte til at tænke tilbage på bedsteforældrenes køkken, hvor en kaffemølle havde en central placering. I dag er en kaffemølle igen kommet på mode, da den tilføjer en ægthed og retro følelse til køkkenet.

Kværne fra kendte mærker

Der er rigtig mange mærker, som du kan kigge på, når du gerne vil være sikker på at finde en rigtig god kaffekværn. Herunder vil vi forsøge os med at beskrive vores favorit mærker.

Wilfa kaffekværne

Wilfa kaffekværn modellerne er udviklet i samarbejde med den berømte barista, Tim Wendelboe. Med ham i ryggen, er den smukke wilfa kværn blevet utrolig populær. Kaffekværn Wilfa er til dig der vil have en smuk og lydsvag kaffekværn der kværner kon sistent gang på gang.

Prisen for en wilfa kaffekværn er meget lav i forhold til tilsvarende kaffekværne som kan levere et lignende resultat hver eneste gang. Derfor skal du købe en wilfa kværn.

Wilfa kaffekværn test

Wilfa kaffekværnen klarer sig rigtig godt i mange kaffekværn test, rundt omkring på nettet. Vi planlægger at lave en decideret wilfa kaffekværn test, der sammenligner den nye og den gamle.