Kaffeudstyr

Bredt udvalg af kaffeudstyr til kaffebrygning. Vil du gerne igang med at brygge en rigtig god kop kaffe, uden at skulle investere i dyrt kaffeudstyr, så er Kaffeteriet.dk det rigtige sted af finde ud af mere. Vi tjekker kaffebryggere i alle prisklasser, hvor du kan brygge en bedre kop kaffe end mange dyre kaffemaskiner kan lave.

Meget af det som vi anbefaler er brugt af gode kaffebarer og caféer i Danmark og resten af verdenen.

Der er stor forskel på hvordan man brygger sin kaffe. Den samme kaffe kan smage på 100 forskellige måder alt efter hvor meget vand man bruger, hvordan kaffebønnerne er kværnet.

Det kunne også være hvor lang tid kaffebønnerne er i kontakt med vand før de bliver serveret, som en kop kaffe, for en masse forventningsfulde gæster.

Vi har her samlet alle de forskellige ting, som du har brug for til at nørde med kaffen. Alt fra den helt simple og billige poselukkere til kaffevægte. Du kan herfra klikke dig videre.

Kaffesæt fra Kaffeteriet

Udstyr fra producenter

Kaffekværn

En kaffekværn er noget af det første, som de fleste plejer at anskaffe sig, når de begynder at nørde med kaffe. Kaffekværnen er nemlig nøglen til lækker og smagfuld kaffe.

Der er flere forskellige typer af kværne, som kaffemøller eller elektriske kaffekværne. Derudover er der selvfølgelig mange forskellige modeller af kaffekværne, som kan tage lidt tid at blive klog på selv.

Klik her og bliv klogere på din nye kaffekværn.

Afkalkningskande

En afkalkningskande er et rigtig godt middel til at få mere smag ud af din kaffe. Især lysristet kaffe har meget syre i sig, som giver smag og dybde. Kalk fra vandet lægger en dæmper på denne syre, så din kaffe mangler den s mag og dybde som der gemmer sig i kaffebønnerne.

Så er du på jagt efter at få den fulde smagsoplevelse ud af dine kaffebønner, så skal du købe en afkalkningskande og filtrere dit vand for kalk, inden kaffebrygning.

Klik her og læs mere om vores anbefalede afkalkningskande

Kaffekande

En god kaffekande til at holde din kaffe varm i den tid, som den skal serveres i. Det kunne enten være en termokande, men også en glaskande, som du kan læse mere omkring neden for.

En god kaffekande skal kun holde på varmen i og til serveringstiden, mens det nogle gange er ganske kort og andre gange er i flere timer.

Læs videre om kaffekander

Glaskander

Alle vores glaskander er specielt udviklet til kaffebrygning. Glaskanderne er udformet i varmebestandigt glas og passer sammen med flere af vores kaffebryggere.

Mange af vores kaffetragte passer direkte med vores glas kander. Også bestselleren AeroPress passer sammen med glaskanderne, så du kan brygge en AeroPress direkte ned i en af vores glaskander.

En glaskande er med sit smukke udseende især egnet til servering af kaffe, og pynter på ethvert morgenbord eller kaffebord

Klik her og find gode glaskander

Kaffeglas

Kaffeglas er ofte kendetegnet ved at have en form for termoisolering. Du kan finde dobbeltvæggede termoglas og helt almindelige kaffeglas mange steder online. 

Uanset hvilken type kaffedrik du skænker, så er det fedt at kunne se kaffens farve og kaffens og mælkens sammenspil i de kaffebaserede mælkedrikke som cappuccino og latte. En espresso præsenteres også utrolig flot i et kaffeglas.

Der er nogle ting, som kan give en bedre kaffeoplevelse og det er specielt kaffeglas. Læs mere omkring kaffeglas

Emaljekopper

Emaljekopper er blevet populære igen, efter de i 70’erne havde deres storhedstid. Kruset kan fremkalde nostalgi hos den lidt ældre generation.

En emaljekop er en utrolig holdbar kop, og bliver ofte brugt til camping på grund af dens hårdføre materiale. En fordel ved emaljekopperne er at de næsten ikke vejer noget. Kopperne er velegnet til vaskemaskine.

Emaljekopper er en fed feature til at have med på farten, læs mere omkring det perfekte kaffe rejsesæt

Kaffefiltre

Kaffefiltre findes i et væld af forskellige størrelser. Der er kæmpe forskel på filtre til AeroPress, kaffefiltre til Chemex, kaffefiltre til Hario V60 og kaffefiltre til Kalita kaffetragte.

Vi anbefaler at du bruger de rigtige filtre til den kaffebrygger du har. Så får du en lettere brygproces og en mere velsmagende kop kaffe. Så husk filtrene der hører til.

Klik her læs hvad du skal være opmærksom på ved kaffefiltre

Poselukkere

En poselukker er en genial lille opfindelse til at holde dine kaffebønner friske og smagfulde. Når du lukker din kaffepose helt lufttæt med en poselukker, sørger du for at bevare så meget af aromaerne i kaffen som muligt.

Poselukkere kan komme i flere forskellige udformninger, med og uden måleske. En poselukker bruges ofte til at lukke de kaffeposer, der ikke har genluk. En poselukker er god, hvis ikke du har en kaffedåse.

Poselukkeren er en smart måde at genlukke din kaffepose. Når du først har åbnet en kaffepose er det de færreste kaffeposer der har en måde at lukke dem på igen. Med poselukkeren kan du folde posen én gang og sætte lukkeren henover folden. Så holder du al luft ude af posen, da den lukker helt tæt. Når du skal åbne din pose igen, trækker du nemt poselukkeren af din kaffepose igen. Den er super nem at bruge og sørger for at kaffen forbliver frisk i længere tid.

Genluk af kaffepose har aldrig været lettere. Og så kan den jo bruges igen og igen. En super smart lille opfindelse, som lukker tættere til end hvis man putter en elastik rundt om.

Kaffeudstyr til sort bryg

Sort bryg er blevet super populært inden for de sidste par år. Sort bryg betyder egentlig bare at du brygger en kop helt almindelig kop kaffe.

Med de fine kaffebryggere og andet kaffeudstyr der er eksisterer, og de gode specialkaffer der tilgængelige, er den sorte kop kaffe blevet en delikatesse. I forhold til at brygge kaffe på en espressomaskine, er kaffeudstyr til sort bryg mere tilgængeligt for den almindelige forbruger.

Det er en super simpel måde at brygge kaffe på, da de fleste kaffebryggere til sort bryg i store træk handler om at hælde varmt vand på kværnet kaffe og lade det passere igennem et filter. 
 

Slow brew kaffeudstyr

Meget af vores kaffeudstyr er til den bryggestil der hedder slow brew. Med slow brew tager du dig god tid når du brygger din kaffe. Så fremhæver du smagen og får den bedste kop kaffe.

Samtidig får du selv en rolig stund. For mange mennesker er kaffebrygningen forbundet med lige så stor glæde som det at drikke kaffen. Mange forbinder den smukke Chemex kaffebrygger med slow brew.

Billigt kaffeudstyr

Vi forsøger altid at finde billigt kaffeudstyr og kaffeudstyr på tilbud til vores læsere, så du kan komme igang med at brygge lækker kaffe, uden at bruge for mange penge. Her vil vi anbefale at du tager et kig på den utrolig populære og funktionelle AeroPress kaffebrygger.

 Find AeroPress her. Et andet bud er Hario Start Kit, som får dig igang med at brygge pour-over kaffe, for under 200 kr. Find Hario Start Kit her. Har du allerede det meste af udstyret, men mangler kun en kaffetragt.

Er du på udkig efter kaffeudstyr på tilbud, så anbefaler vi at følge vores nyhedsbrev, hvor vi ofte sender de bedste tilbud ud. Du kan altid finde nogle gode tilbud på noget lækkert kaffeudstyr.

Årsagen til at vi kører vores nyhedsbrev er så du ikke skal være på vagt for at finde udstyr på tilbud.

Udstyr fra kendte mærker

Der er rigtig mange mærker, som du kan kigge på, når du gerne vil være sikker på at finde noget godt udstyr. Herunder vil vi forsøge os med at beskrive vores favorit mærker.

Hario kaffeudstyr

Hario er en japansk virksomhed der specialiserer sig i at udvikle og producere noget af det bedste kaffeudstyr. Deres produkter er populære overalt i verdenen, pga. den høje kvalitet og gode priser. Hario er især kendt for deres serie af gode kaffetragte.

I serien af kaffeudstyr fra Hario, ser man en bred vifte af kaffebryggere og kaffeudstyr. Det er også med til at gøre Hario til en af de foretrukne mærker i kaffebranchen, da man kan købe alt sit kaffeudstyr fra ét brand og få en lækker samling Hario kaffeudstyr, uden at skulle ud og finde enkelte dele som ikke passer ind i samlingen.

Farm Mountain kaffeudstyr

Kaffeagenterne har eksisteret siden 2008. Kaffeagenternes hjertebarn er samarbejdet med en række afrikanske kaffefarme i Uganda. Ud af dette samarbejde er “Farm Mountain” kommet til, som handler om Direct Trade.

Kaffeagent erne besøger kaffefarmene i Uganda og sørger for at forholdene er i orden og kaffen er i top. På kaffeposerne ses farmerne fra de forskellige kaffefarme. Det handler om at fortælle deres historie. Kaffeagenterne har fået en CSR Global Partnership pris for deres samarbejde med de ugandesiske kaffefarme.

La Cafetière kaffeudstyr

La Cafetière har produceret kvalitetskaffeudstyr i over 50 år. Meget af deres kaffeudstyr produceres i kaffens eget land – Italien. La Cafetière er kendt for at levere god kvalitet til en fornuftig pris.

Udvalget af La Cafetière produkter er derfor en seriøs konkurrent til de andre kendte kaffeudstyrbrands. La Cafetiere har et sortiment af eks. kaffemøller, stempelkander, mokkakander og en simpel elkedel.

Deres stempelkander er kendt for sit tykke glas, som er betydeligt kraftigere end andre kendte stempelkander.

Brewista kaffeudstyr

Brewista er en virksomhed der er udgjort af en kollaboration af ingeniører, designere, kaffe og te elskere, og folk der har stor erfaring med kafferistning og kaffebrygning.

Sammen har de flere årtiers erfaring med kaffebrygning. Brewista har eksisteret siden 2014, men har allerede formået at stå ud som et af de førende mærker inden for produktion af kaffeudstyr. Især deres temperaturstyrede hældekander og deres kaffevægte er populære.