Indhold

Moccamaster er efterhånden blevet en sand legende, når man taler omkring kaffemaskiner.

En Moccamaster kaffemaskine er nemlig ikke bare hvilket som helst. Nej, denne kaffemaskine er nemlig blevet udnævnt som den bedste i kaffemaskine test bland andre rigtig gode kaffemaskiner.

Moccamaster er en af de produkter der med garanti kan gå hen og blive til en af dine favoritter. Når vi snakker garanti, så må man for guds skyld ikke forglemme at du har 10 års garanti med sådan en maskine og det er faktisk ligemeget om du så har fundet dig et enestående Moccamaster tilbud et eller andet sted.

Nå lad os komme videre til det konkrete af ved denne kaffemaskine, mens så du kan nyde kaffen varm.

Moccamaster kaffemaskiner

Moccamaster er mærket på disse kaffemaskiner og de har selvfølgelig lavet flere forskellige produkter. Her kan man fx nævne den helt klassiske Moccamaster KB952, som kan lave op til 1,25 liter kaffe, altså optil 10 kopper kaffe. De fleste har ikke nok i bare en kop kaffe og udnytter derfor muligheden ved flere kopper. Denne Moccamaster inkluderer også 10 års garanti.

Denne Moccamaster kommer til en pris omkring 2000 kr. Prisen afhænger selvfølgelig af om der er tilbud eller ej, men vores mening er at det alt i alt er en udemærket pris taget denne kaffemaskine i betrækning. Den bedste pris på en god kaffe er subjektiv, så tjek altid den seneste og måske bedste pris.


Moccamaster er et Hollandsk firma og har stadig hele eller dele af deres produktion i Holland. Til trods for produktionen i Holland, så kan du faktisk få Moccamaster kaffemaskiner til en god pris og nogle gange finder du endda deres produkter på tilbud.

Moccamaster reservedele er derfor også også mulige at få bestilt til de fleste kaffemaskiner (Stadig til en god pris). Hvilket er en af de bedre fordele ved Moccamaster. Bruger du din Moccamaster meget, så kan det nogle gange være altafgørende, at du kan få denne repareret eller bestille reservedele, hvis det skulle ske at din 10 års garanti ikke dækker. Den mest gængse Moccamaster kande er 1,25 liter, men af og til kan du selvfølgelig også benytte andre. Det kan dog ikke anbefales.

Fordele ved Moccamaster kaffemaskiner

Første fordel ved Moccamaster kaffemaskiner kommer med 10 års garanti og det er selvfølgelig en af de helt store fordele. Vi har ikke kunne finde ud af hvor mange af maskinerne, som rent faktisk bliver dækket af denne garanti. Så skulle du sidde derude med en Moccamaster garanti, som ikke dækker en ny kaffemaskine, så hører vi gerne fra dig!

Anden fordel ved Moccamaster er at de brygger din kaffe ved 92-96 grader, som holder din kaffe ved den optimale temperatur under hele brygningen. Foruden at holde den rette temperatur på din kaffe, så holder den også kaffen varm mens den brygger.

Tredje fordel er at du ved en Moccamaster får automatisk drypstop, som i bund og grund betyder at du ikke skal døje med at gøre varmeelementet rent efter brug. Det betyder også at du ikke får indbrændt kaffe på dit varmeelement og efterfølgende kande. Det kan se ved andre kaffemaskiner og dem der har prøvet det ved hvor irriterende det kan være.

Fjerde og en af de sidste fordele ved en Moccamaster kaffemaskine er foruden en god kaffe, så får kommer de fleste af deres kaffemaskiner med automatisk sluk funktion. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om du fik slukket din Moccamaster mens du sidder og nyder din kaffe.

10 års garanti på Moccamaster

Selv nogle af de andre bedste kaffemaskiner derude tilbyder ikke denne garanti til deres kunder. 10 års garanti er lang tid og det viser bestemt bare kvaliteten af en god gammeldags Moccamaster. Der skal løbe et par 1,25 liter kander igennem denne kaffemaskine før den står af. Ja faktisk så skal der løbe 4.560 liter kaffe igennem den her maskine, hvis man antager at der laves en 1,25 liter kande pr dag.

Om det er god kaffe der løber igennem på den sidste 1,25 liter, det kan vi desværre ikke melde noget om. Så skulle der sidde en og læse med, der har en Moccamaster med 10 års jubilæum, så vil det være ganske fint, hvis at i kunne melde ind her!

Det kan også være, at du ikke tænker at der er en god kaffe, men at en kop kaffe er en kop kaffe. Og så fred være med det, men så kan jeg også kun anbefale dig at du kigger på Moccamaster kaffemaskiner og specielt med deres forrygende 10 års garanti.

Moccamaster opskrift

Uanset hvor mange års garanti du kan slippe afsted med, så vil vi selvfølgelig give dig et estimat på den bedste Moccamaster opskrift. Det er noget så simpelt når du først får den rette mængde og specielt hvis bønnerne er gode. Ja, for stå brygger kaffemaskinen jo af sig selv.

Men vent lidt – er der så en opskrift? Nej, det er der faktisk ikke rigtig, men du skal finde ud af noget helt andet frem for. Hvilken og hvor meget kaffe du skal bruge! Det vigtigste er, at du følger vores anbefaling og benytter gode frisk kværnede kaffebønner, afkalket vand og cirka 6 minutters tålmodighed. Så sætter du dig selv op til den bedste kop kaffe med din Moccamaster.

Hvilken kaffe skal du bruge til moccamaster?

Det er så dejligt nemt et spørgsmål, at svare på. For er er jo helt oppe til dig selv om du kan lide din kaffe frugtig eller med en tone af chokolade. Vores bedste råd er at du bruger nogle forskellige typer af kaffe til at finde frem til den bedste kop kaffe. Husk altid, at du skal holde din kaffe i en ilttætbeholder, specielt når det er malet. Det er ilten, som fjerner smagen fra kaffen og gør den flad og kedelig.

Hvor mange gram kaffe skal du bruge til moccamaster?

Det bedste du kan gøre for dig selv er at kværne det præcise antal gram før du begynder at brygge din kaffe. Til en mokkamaster anbefaler vir forhold der hedder 1:15, som er lidt ala. kaffetragten. Det giver dig en god kaffe, som hverken er for stærk eller for mild. Til 1,25 liter (10 kopper) skal du derfor benytte 83 gram kaffe.

Passer kaffen ikke dig? Så kan du følge vores doseringsberegner for at gøre kaffen stærkere eller mildere. Det kan være at du skal justere, hvis at din kaffemaskine er kalket til.

Konklusion

Kaffemaskiner er der nok af, men Moccamaster er der faktisk kun en af. Selvin de selvfølgelige har flere produkter. Vores anbefaling er at du læser vores eller andres anmeldelser af disse produkter, så du kan finde den bedste Moccamaster til dig.

Moccamaster er et godt samt anerkendt mærke, som efter vores holdning har nogle godt kaffemaskiner i flere forskellige kategorier. En kaffemaskine fra producenten kommer oven i købet til en fair pris, hvis man sammenligner hvilke andre kaffemaskiner man kan få til samme pris. Pris er dog ikke noget alle kan være med på og derfor har de produkter i den billige ende også, som ligeledes er rigtig god !

Her på siden kan du også læse om en anden kaffemaskine eller brygge produkter, som vi dagligt bruger til at lave en bedre kaffe.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *