Category: Sådan brygger du

De gode kaffeopskrifter som vi igennem tiden har publiceret på Kaffeteriet er her samlet. Find en iskaffe opskrift, opskrifter til stempelkande og meget mere. Lad dig her blive inspireret af lækre opskrifter, som du kan prøve her og nu hjemme i køkkenet. I sammenhæng med alle opskrifter benyttes vores kaffe dosering beregner ligeledes. 

Kaffe opskrift på forskellige populære bryggere

Espresso opskrifter

Kaffe lavet på espresso er en af de mest populære former at nyde sin kaffe på og det ses overalt i gadebilledet på de forskellige caféer i de større byer. 

Herunder forklarer vi omkring de forskellige espressodrikke og gennemgår fremgangmåden hvorpå du kan brygge din egne kaffe med espresso. 

De forskellige iskaffe opskrift

Herunder ser du vores nuværende opskrifter på iskaffe, som passer helt perfekt til sommervarmen. Mens disse kaffe opskrifter er god i varmen, så kan de også være noget for dig, som normaltvis får det for varmt af kaffe. 

Iskaffe skal dog ikke forveksles med koldbrygget kaffe, selvom iskaffe med koldbrygget kaffe er en mulighed. 

Iskafferne du ser herunder vil være nemme at gå til og derfor noget for en hver. 

Opskrifter til Aeropress

Sidder du med spørgsmålet omkring hvordan brygger man Aeropress, så er der herunder rigeligt med muligheder at prøve af. Vi anbefaler dig først og fremmet at prøve opskriften i den ultimative guide til Aeropress.

Andre opskrifter