Sådan overbeviser du chefen om bedre kaffe til kaffemaskinen og arbejdspladsen

Der er ingen som helst tvivl om, at kaffemaskinen står til rådighed i de flestes hjem. Kaffe er og bliver en af danskernes foretrukne drikkevarer. Vælger man at kigge i de nyere statistikker kan man bl.a. konstatere, at danskerne i gennemsnit konsumerer 4 kopper kaffe, hver eneste dag. Sammenligner man det tal med resten af verden, så ender Danmark som den tredje mest kaffekonsumerende nation, kun overgået af Finland og Sverige.

Hvad angår kaffe på arbejdspladsen, så er det ikke længere nytænkende hvis virksomhederne stiller en kaffeautomat til rådighed, tværtimod. Vi kender alle fordelene ved kaffe men, trods en stigende interesse for god kaffe, stiller rigtig mange virksomheder stadig blot kedelig og standardiseret kaffe til rådighed. Det vil vi med dette indlæg gøre op med.

Stigende interesse for god kaffe

I de senere år er interessen for kaffe eksploderet. Baristabølgen er over os, og interessen for god kaffe er på vej til at blive lige så stor som interessen for de mikrobryggede øl i 00´erne. Antallet af danske kaffeentusiaster buldrer frem, og i den kommende weekend kulminerer interessen med eventet “Dansk Kaffeshow 2016”, som afholdes i Centralværkstedet i Aarhus. 

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Her kan man b.la. besøge en række specialiserede udstillere, få inspiration til kaffeautomater, deltage i konkurrencer samt blive beriget med viden omkring vigtigheden af god kaffe på arbejdspladsen.

God kaffe på arbejdspladsen

Netop god kaffe på arbejdspladsen er et emne som vi mener ikke får nok opmærksomhed. Kaffe er ikke længere bare kaffe. Kaffe er kultur, og kaffe afspejler sig i folks energi, produktivitet og humør. Rigtig mange virksomheder er gode til at stille kaffeautomaten til rådighed, men de ser fuldstændig bort fra selve kaffen. En klar fejl, hvis du spørger os.

I dag findes der utallige valgmuligheder når det kommer til kaffe. Dermed er der ikke længere nogen undskyldning for, at virksomhederne ikke vælger at indkøbe god kaffe. Selvfølgelig kan man argumentere for den økonomiske effekt. Men det betyder også, at man ignorerer det social formål, som kaffen i særdeleshed har fået.

Kaffe på arbejdspladsen er ikke længere blot stimulerende. Det er også blevet dekadent. Kaffe skaber mødesteder, fællesskaber og starter nye hyggelige samtaler. En god kop kaffe fra en god kaffeautomat er noget alle sætter pris på, og det ved din chef også godt. Livet er simpelthen for kort til kedelig kaffe.

Med ovenstående indlæg har du hermed vores argumentation for, hvorfor din chef bør efterlade den standardiserede kaffe hos forhandlerne. Har jeres arbejdsplads endnu ikke en kaffeautomat, har I her muligheden for at indhente en række gode tilbud.

Skriv et svar