Menu
0

2019 er slut. Et nyt Kaffeteriet.dk starter fra 2020

Den 16/12-2019 gik virksomheden bag Kaffeteriet.dk konkurs. Efter konkursen er kaffeteriet.dk hjemmesiden overgået til en ny virksomhed.

Denne konkurs kan have betydning for dig og du kan læse mere om, hvordan du skal forholde dig samt hvordan det påvirker dig herunder.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at reklamere over et produkt?

Vil du reklamere for et produkt, der er købt på kaffeteriet.dk før den 16/12-2019, skal du rette henvendelse til kurator for konkursboet.

Du skal rette henvendelse til kurator, idet dit produkt er købt af en virksomhed, der nu er gået konkurs. Det er derfor også denne virksomhed, som du har lavet en handel og/eller aftale med.

I led med ovenstående så henviser vi alle henvendelser til kurator, men vi står naturligvis klar til at besvare henvendelser omkring det nye kaffeteriet.dk.

 

Læs mere om konkursen: https://www.konkurs.dk/konkurs/?id=101215

Kontakt kurator: www.rodstenen.dk

 

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har sendt en vare til reklamation?

Har du allerede sendt en vare til reklamation, der er modtaget og behandlet af den tidligere virksomhed, så vil vi gøre vores bedst for at hjælpe dig med at få din vare tilbage til dig.

Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at løse denne opgave sammen med dig, men vi skal dog pointere, at vi ikke kan hjælpe dig i alle situationer. Dette skyldes, at vi ikke har de samme aftaler og samarbejder, som de tidligere ejere havde. 

Du har selvfølgelig ret til at få dit produkt tilbage, det bedste du kan gøre nu er at kontakte os via support@kaffeteriet.dk

 

Jeg har købt en vare til jul og vil gerne ombytte denne vare.

Da du har handlet med den tidligere virksomhed bag kaffteriet.dk, der nu er gået konkurs, så har vi desværre ikke mulighed for at refundere beløbet for dit køb.

Vi ønsker dog, at du skal have den bedste oplevelse, hvorfor vi i nogle tilfælde kan være behjælpelige med at tage din intakte og ubrugte vare retur mod, at du kan få et andet produkt fra kaffeteriet.dk.

 

Hvad sker der nu?

Kaffeteriet.dk kommer til at køre videre i en ny virksomhed, hvor der vil være fokus på en høj ekspertise, service og passion for de samme gode produkter og råvarer som tidligere.

Vi er af den overbevisning, at kvalitet er vejen frem, hvorfor kvalitet er det, som du vi opleve ved køb af vores produkter. Vi ønsker ligeledes, at du skal modtage den bedste service, hvorfor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og henvendelser.


Kundeudtalelser
kunde Simon
Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

kunde Mette
Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

kunde marianne
Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.