Menu
0

Kaffekursus med kaffesmagning

Kaffens verden - hyggeligt kaffekursus med Kaffeteriet

 • Kan man sammenligne god kaffe med en god rødvin?
 • Hvad er det egentligt der gør specialkaffe dyrere end almindelig kaffe?
 • Smager det overhovedet anderledes end det i supermarkedet?
 • Er det der specialkaffe ikke kun for kaffenørder og baristaer?

Hvis du gerne vil blive klogerere på disse spørgsmål og meget mere, så har vi kurset til dig!

 kaffekursus med kaffesmagning

Programmet for kaffekursus

På vores kaffekursus vil du blive guidet igennem 3 forskellige emner af én af vores dygtige baristaer:

 1. Kaffens historie: Hvordan er kaffe blevet til den mest foretrukne drik for så mange mennesker i så mange forskellige kulturer.
   
 2. Kaffens rejse fra kaffebær til kop: Kaffesorter, dyrkning, høst og hvilke parametre der er vigtige for at skabe en god kvalitetskaffe. Vi afdækker forskellen på almindelig konsumkaffe og specialkaffe.
   
 3. En Cupping (Professionel kaffesmagning), hvor du vil opleve hvor stor forskel, der kan være på kaffens smag, alt efter risteprofil og oprindelsessted. Vores baristaer har mange års erfaring fra flere af de prisvindende kaffebarer i Århus, og vil guide jer kyndigt igennem smagningen. Vi dufter, smager og taler om hvordan I oplever de forskellige smagsindtryk.

  Vores kaffeudvalg udskiftes ofte, da specialkaffer udgår og nye opstår, fra høst til høst. Du kan her se et udvalg af de specialkaffer vi har lige nu, som du kan opleve på vores kaffekursus.

Du kan også se mere om kaffekursus med kaffesmagning på kaffekursus.dk

  

Udtalelse fra tidligere kursusdeltager:

"Vi havde alle tiders aften med Kaffeteriet og deres kaffekursus. Baristaen holdte et godt foredrag med masser af ny viden vi ikke vidste om kaffe. Bagefter havde vi kaffesmagning af en masse forskellige kaffer. Det var sjovt at gætte på hvilken kaffe det var og vi satte vores egne ord på hvad vi syntes kaffen smagte af. Det kom bag på mange af os, hvor stor forskel der var og at vi kunne smage mange forskellige smage i kaffen.

Baristaen var god til at hjælpe os med at sætte ord på og fortalte undervejs om historierne og forskellighederne på kafferne. Vi gik derfra med en masse ny viden og nye indtryk, og vil klart anbefale et kaffekursus ved Kaffeteriet til andre."

- Stefan Winther, Frontendudvikler hos Novicell ApS

 

Sådan fungerer vores kaffekursus

Vores motto er "kaffe til folket" og vores mission er, at bringe specialkaffens verden helt ned i øjenhøjde, så alle kan være med!

Der bliver plads til, at I kan spørge ind til brygmetoder inden for sortbryg. Vi runder nemlig aftenen af med at brygge kaffe til jer på de mest populære sortbryg kaffebryggere; Chemex, stempelkande, Pour-over kaffetragt og AeroPress.

En eftermiddag eller aften i selskab med dine venner eller kollegaer, hvor I ikke alene vil smage på mange skønne kaffer, I vil også have en helt anden oplevelse af kaffe, med jer hjem.

Vi kommer gerne ud og afholder kaffekursus på jeres arbejdsplads, så I kan holde kaffekurset lige efter arbejdstid.

Antal kursister: Min 8 pers.

OBS: Dette kaffekursus skal bookes som et arrangement med mindst 8 deltagere. Eks. et arrangement med vennerne, firmaudflugt, eller en del af en polterabend. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Send os en mail på mail@kaffeteriet.dk, eller udfyld formularen nedenfor, for et uforpligtende tilbud!

Peter Burski


Vi ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen Peter fra Kaffeteriet.


Kundeudtalelser
kunde Simon
Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

kunde Mette
Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

kunde marianne
Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.