Menu
0

Reklamation

Udfyld nedenstående reklamationsformular.

Der ydes reklamationsret ifølge købeloven. Der er 2 års reklamationsret.

Alle leveringer fra Kaffeteriet bliver håndpakket på vores lager, og i den proces tjekket for fejl og mangler, inden de afsendes til dig. Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, skal du kontakte os ved at udfylde nedenstående reklamationsformular.

Ved reklamation kan du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Udfyld nedenstående reklamationsformular.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Hvis du kontakter os, kan vi sende dig en gratis label til at sende din vare retur. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Efter aftale kan varen tilsendes eller indleveres på adressen:
Kaffeteriet.dk
Enebærvej 34
8600 Silkeborg

Reklamationsomkostninger

Ved reklamation udbedres fejlen omkostningsfrit, og Kaffeteriet refunderer alle fragtomkostninger samt andre omkostninger i forbindelse med udbedring af fejlen.
Er fejlen opstået ved slidtage eller brugsfejl, hæfter kunden selv for disse omkostninger.Vi udsender 1-3 gange i måneden.