Menu
0

Returneringer

Vi vil gerne give dig en god service. Fortryder du din gave, eller dit køb, så har du mulighed for at returnere gratis i 30 dage. Det gælder desværre ikke kaffe, da det er en fødevare. Husk, at varen skal være ubrugt, og emballagen intakt.

Når du sender din vare tilbage, så skal den være forsvarligt pakket ind, så den får en behagelig tur hjem :) Se her hvordan du gør det bedst.

OBS: Husk, at du har ansvaret for at varen ikke tager skade under fragten, så vær omhyggelig med indpakningen, så vi kan sælge produktet til en anden kaffeglad kunde.

Udfyld formularen herunder, så sender vi en pakkelabel på din mail, så du kan sætte den på kassen. Du kan se reglerne for returnering her.


Kundeudtalelser

Simon

Hurtig levering, tryghed i handlen, kvalitets vare og så til en god pris, det er alt hvad man kan forlange. Kaffeteriet.dk opfylder alle disse og i høj grad. Desuden har de en enorm viden om kaffe, som de hjertens gerne deler ud af.

Mette

Jeg har handlet hos Kaffeteriet flere gange. Altid en meget positiv oplevelse. Lækre produkter samt en service på et højt niveau. Og hver gang har der været en lille personlig hilsen med i pakken - SÅ skønt :)

Marianne

Vi bestilte varer på Kaffeteriet.dk, men var bekymrede for, om vi kunne få leveret, før vi skulle på ferie. Så vi sendte en mail og forklarede, at vores bestilling hastede. Varerne ankom dagen efter med et personligt postkort, hilsen fra Peter, der ønskede os god ferie!


Vi udsender 1-3 gange i måneden.