Indhold

Der kan være forskellige forventninger til hvad det indebærer at få en mobil kaffebar ud til sit arrangement. Dette ved den enkelte udbyder af mobil kaffebar også, og derfor er de ofte gode til at spørge ind til behov og ønsker hos kunden, samt informere om de ting, som de oftest oplever der er misforstået.

Her får du listen med de ting du skal vide, inden du booker en mobil kaffebar.

Kvalitet over kvantitet

De fleste mennesker bestiller en mobil kaffebar for at kunne få lækre kaffedrikke, såsom cappuccino og café latte. Det er en drik, som ofte tager baristaen et minut eller to at lave. De forskellige baristaer kan lave i mellem 50-80 kaffedrikke i timen. Nogle tilbyder også en helt almindelig kop god filterkaffe, som i de fleste tilfælde er brygget på en kaffemaskine med gode kaffebønner.

Det forløber super fint, hvis man har booket et par timer og folk løbende kommer op og bestiller cappuccino, café latte, espresso, osv.
Men der hvor der ofte kan være en misforståelse, er når kunden ønsker at der skal stå en cappuccino klar til alle, til desserten. Så altså ca. 60 cappuccinoer klar på én gang. Det er desværre umuligt for 1 barista at have så mange drikke klar på samme tid.

Forskellige størrelser og behov for tilslutning

Alt afhængig af hvilken type af mobil kaffebar man bestiller til sit arrangement, så er der nogle mål som afgør om den kan passe ind af en dør, en baggårdsport, osv. Her informerer baristaen også ofte om dette, så kunden ikke bliver skuffet hvis de havde forventet en helt bestemt placering, som desværre er umulig at nå hen til, med de mål som den mobile kaffebar har.


Der er også forskel på hvad den enkelte har af behov, for at kunne servere kaffe for jer. Nogle er helt selvforsynende med vand og strøm, hvor andre skal have adgang til at kunne tilslutte sig til el og vand. Det kan også have en stor betydning for hvor de kan placeres til dit arrangement.

Her er der heldigvis mange forskellige typer af mobil kaffebar at vælge imellem. På mobilkaffebar.dk kan du finde en oversigt over de forskellige baristaer i Danmark der tilbyder en mobil kaffebar. Du kan vælge hvilken type du vil have, og se billeder af de enkelte baristaers mobile kaffebar.

Af forskellige typer findes der

Barista service

De baristaer der tilbyder denne service, kan enten bruges lokationens udstyr, eller komme ud med deres eget udstyr. Hvis de skal bruge lokationens udstyr, skal de selvfølgelig først godkende dette for at kunne bedømme om udstyret lever op til deres krav for at kunne servere den kvalitet I ønsker. Hvis de medbringer deres eget udstyr, skal der være de rette omgivelser, så de kan stå ordentligt og servere for jer. Samtidig skal der være mulighed for at kunne tilslutte sig til strøm og vand.

Kaffecykel

En kaffecykel er ofte en ombygget ladvogn eller lignende. Den er blandt de mindre typer, og kan derfor passe ind mange steder. Den kan have behov for strøm og vand, men det vil altid være noget den enkelte udbyder kan svare på.

Kaffevogn

Vi definerer en kaffevogn som værende en bil, en trailer eller en varevogn der er omdannet til mobil kaffebar. Den kan derfor variere utrolig meget i størrelse, men er i den større ende af de forskellige typer. En kaffevogn er derfor også ofte selvforsynende med vand og strøm.

Kaffeknallert

En kaffeknallert er blandt de mest udbredte typer af mobil kaffebar, og du har måske set en i bybilledet. De kan ofte ses i større byer, servere kaffe i gågader eller parker. Det er en forholdsvis lille størrelse, og er ofte selvforsynende med både strøm og vand.

Kaffedisk

En mindre løsning er også den mere almindelige model, nemlig kaffedisken. Den har en kompakt størrelse, da dens plads ikke går til at kunne transportere sig selv. Det er også forskelligt om kaffedisken er bygget til at være selvforsynende eller ej.

En fantastisk wow-oplevelse

Det har en stor wow-faktor for dine gæster til arrangementet, at der står en professionel barista og serverer lækre kaffedrikke til dit arrangement. Vi hører ofte feedback fra kunderne at deres gæster har talt meget om at der var en barista til det arrangement de var til.

Nu er du blevet klogere på hvordan en mobil kaffebar fungerer, når den kommer ud til dit arrangement. Og du ved hvad du skal være opmærksom på når du bestiller en barista med mobil kaffebar til dit arrangement.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *