Steltons nye serie består blandt andet af denne lille lækre mokkakande. På mange måder kan man sige, at Stelton Collar er en elegant og minimalistisk fortolkning af den italienske mokkakande, hvor man har taget det bedste fra det rå nordiske udtryk, og den italiensk tradition.

Det smukke egetræshåndtag går fantastisk til det sorte rustikke udseende. Espressobryggeren er udført i rustfrit stål, som er teflonbelagt, og har kapacitet til 0,24 liter lækker espresso. Den kan bruges på el, glaskeramisk eller gaskomfur.

Lidt om Stelton Collar Serien

Collar er den nye dreng i klassen hos Stelton. Der er fokus på design, håndværk og funktionalitet. Tankerne bag Collar serien er at forene italiensk tradition med dansk minimalistisk design.

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Italienske Daniel Debiasi og Federico Sandri er personerne bag Collar serien, og de er absolut ikke “hr. hvem som helst”. I deres portefølje har de navne som Norman Copenhagen og Villeroy and Boch.  

Specifikationer

  • Volumen: 0,24 liter
  • Varmekilder: elkomfur, glaskeramisk og gaskomfur
  • Diameter 11 cm., højde 17,5 cm
  • Teflonbelagt
  • Rengøringsvenlig

Skriv et svar