Steltons EM77 termokande i hvid, har et smukt og stramt look. Dens velkendte cylinderform er designet tilbage i 1970 af designeren Erik Magnussen.

Her skabte han en designklassiker, som bliver ved med at være populær. Termokanden EM77 er Steltons bedst sælgende termokande, nogensinde.

EM77 i hvid passer perfekt ind i de fleste hjem, og pynter altid på et stuebord. Det er derfor termokanden er at finde i så mange danske hjem i dag.

Gode bedømmelser i test

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

I Politikens store termotest fik Steltons EM77 termokande 4 ud af 5 stjerner. En bedømmelse der beviser at designtermokanden ikke bare er smuk, den er også yderst funktionel.

Det er let at hælde med EM77, grundet dens patenterede vippelåg. Der er ikke behov for at åbne og lukke termokanden inden man kan hælde af den. Skal du på skovtur eller lignende, følger der også et skruelåg med. 

Steltons EM77 termokande har vundet en håndfuld prestigefyldte designpriser. Helt tilbage i 1977 vandt den ID-prisen. I 1992 vandt den IF design award. Og efterfølgende har den vundet Klassikerprisen i 2007, samt Den Danske Designpris.

Tekniske data

  • Materiale: ABS kunststof og glasindsats
  • Farve: Hvid
  • Højde: 30 cm
  • Bredde: ø 10,5 cm
  • Rumindhold: 1 liter
  • FDA godkendt

Skriv et svar