I Latinerkvarteret, ved Klostergade, ind ad en gammel port, finder man Stillers Coffee. Her er der tale om en af de helt tunge drenge i branchen. Søren Stiller som ejer kafferisteriet er en af de mest prisvindende baristaer herhjemme, og han har været i branchen i mere end 8 år. Stillers Coffee har vundet Guld i 2010, 2014 & 2015 for deres kaffe. Og i 2010 blev Søren Stiller nummer 5 til VM for Baristaer.

Stillers Coffee arbejder også med direkte handel til deres kaffebønder. Søren Stiller er dedikeret ud over det sædvanlige til kontinuerligt at søge efter de rigtige kaffebønner, samt den rette risteprofil til hver enkelt sending af bønner.

Se mere omkring Stillers Coffee i dette video interview vi har lavet med Søren.

Kaffebaren ligger i et råt lokale, hvor en smuk kafferister står som en del af udsmykningen i lokalet, og gør at duften fra friskristet kaffe fylder rummet. Der er indrettet med få, rå møbler. Alligevel er stemningen intens, hyggelig og autentisk. Kaffen er naturligvis sublim, og du kan købe friske bønner med hjem. Desuden tilbyder Stillers Coffee kurser i deres lokaler, så man kan lære mere om kaffebrygning, og håbe på at kunne gøre Søren og hans dygtige baristaer kunsten efter. 

Vi anbefaler at du prøver en af de sorte kaffer brygget på Siphon. Det er en fantastisk oplevelse i sig selv, at se kaffe blive brygget med denne kolbeteknik, og resultatet kan vælte en omkuld.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *