Termokande, termokop, termokrus – Hvad skal du vælge?

Termoflasker er fantastiske til at holde din kaffe varm. De egner sig til brug på kontoret, såvel som på campingpladsen og helt ude i vildmarken.

Termoflasker giver dig en kompakt og let måde at få varm kaffe på farten. Bryg den hjemmefra og tag den med i en termoflaske.

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Flere termoflasker har kopper i låget, som gør at termoflasken er det eneste du har brug for at tage med når du skal nyde en varm kop kaffe.

De forskellige typer

Ens for alle termo produkterne, så er det at de holder din varme kaffe varm, samtidig med at de er efterhånden både lækre og indbydende at se på.

Hvad enten du er på udkig efter en termokande, termokop eller et termokrus, så vil vi i dette indlæg beskrive forskellene samt give dig nogle gode forslag til hvilke produkter du kunne kigge ind i.

Derudover, så vil vi slutteligt give dig et tip til hvordan du holder kaffen god, før du føre denne over i et termo produkt.

Termokande

En termokande har en plads i ethvert hjem. Den skal være smuk og funktionel, så man har lyst til at tage den med ind til bordet. Termokanden skal holde kaffen varm i lang tid og være let at åbne, lukke og hælde med. Vi har samlet nogle af de smukkeste og bedste termokander på markedet.

Termokop

Med en termokop får du både form, stil og funktion. En termokop kan fås i flere varianter, størrelser og farver.

Om du er på farten og har brug for en pålidelig kop, som du nemt kan tage med dig, eller om du er ude efter en termokop til kaffebordet, så kan du finde den her blandt vores udvalg af termokopper.

To-go termokop

En to-go termokop, er rejseudgaven af en almindelig termokop. Det er ofte lavet i rustfrit stål med dobbelt isolering og med låg på. Låget holder din kaffe fra at lække ud, når du er på farten og holder din kaffe varm i længere tid. Mange bruger en termokop til at have dagens første kop kaffe med, i deres transport til og fra arbejde. Det vigtigste ved en termokop er at det holder godt på varmen, er let at drikke af, og ikke er utæt. Vi har udvalgt nogle af de bedste to go termokopper, så du er garanteret en god termokop.

Betjening af en rejsekop og to-go kop

En rejsekop skal ofte håndteres med én hånd. Derfor er det vigtigt at din to-go kop er nem at betjene og nem at lukke. Det kan være meget forskelligt fra rejsekop til rejsekop, hvordan man betjener den, så her er det vigtigt at finde en den måde man selv synes bedst om. Den mest brugte er klik-åbningen, hvor du trykker ned indtil låget siger klik. Termokoppen er nu åben og kan drikkes af. Låget lukkes på samme måde igen, med et tryk ned, indtil det siger klik. 

Det gør heller ikke noget hvis en to go kop har et fedt design. Især når man har sin to go kop med på farten, må den godt udstråle lidt fedt design og god kvalitet.

Termokrus

Ligesom de andre produkter, så hjælper de dig til at hol de kaffen på den helt rigtige temperatur i længere tid. Fælles for alle termokrus, er at de holder dine varme drikke varme og dine kolde drikke kolde.

Isoleret termokrus

Et isoleret termokrus har den har også den fordel, at kaffen holdes varm inde i termokruset, samtidig med at kruset ikke er brændende varmt udenpå. Det gør at du kan holde om et krus med varm væske i, selv uden en hank. Et termokrus holder også din kaffe varm i længere tid, end almindelige krus.

Termokrus i opvaskemaskine

Har du brug for et termokrus der kan gå i opvaskemaskinen, så kan du finde dem blandt de anbefalede produkter. Det er ikke alle termokrus der kan gå i opvaskemaskinen, så det er noget du skal være opmærksom på, når du vælger dit termokrus.

Termokrus tilbud

Det er ikke hver dag at der er termokrus på tilbud. Vi anbefaler dig derfor at tjekke den nyeste pris ved at kikke dig videre til forhandlerne af produkterne.

Stelton termokande

Stelton termokander sammenfører design og funktion i ét. De smukke termokander fra Stelton har været klassiske design ikoner, igennem flere årtier. Og Steltons nye serier viderefører denne tradition.

Stelton termokande tilbud

Er du på udkig efter en god termokande Stelton, så kan du på denne side være heldig at finde et godt Stelton termokande tilbud. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og skrive dig op til at holde øje med de gode tilbud.

Stelton termokander i flere farver og materialer

Stelton har dem i flere forskellige farver og materialer. Eksempelvis kan du finde en Stelton termokande i stål og ikke mindst den smukke Stelton termokande i kobber. 

De klassiske EM77 termokander fra Stelton er designet med et patenteret vippelåg. Vippelåget gør at du kan hælde med én hånd, uden at skulle hverken skrue eller løsne låget.

Skriv et svar