Indhold

Termokander er fantastiske til at holde din kaffe varm. De egner sig til brug på kontoret, såvel som på campingpladsen og helt ude i vildmarken.

Termokander giver dig en kompakt og let måde at få varm kaffe på farten. Bryg den hjemmefra og tag den med i en termokande.

Flere termoflasker har kopper i låget, som gør at termoflasken er det eneste du har brug for at tage med når du skal nyde en varm kop kaffe.

Det god argument for en termokande

En termokande har en plads i ethvert hjem. Den skal være smuk og funktionel, så man har lyst til at tage den med ind til bordet. 

Termokanden skal holde kaffen varm i lang tid og være let at åbne, lukke og hælde med. Vi har samlet nogle af de smukkeste og bedste termokander på markedet.

At dekantere over i en kaffekande

Ofte brygger man kaffe på en kaffemaskine, hvor kaffen ender i en glaskande som hverken holder på varmen eller er flot at se på. Her kommer kaffekanden til sin ret, da du kan dekantere din kaffe fra glaskanden over i kaffekanden og nu både holde kaffen varm og servere den på en flot måde. Ideelt, når du har venner og familie på besøg.


Brygger du kaffe i en almindelig stempelkande, anbefaler vi også at du dekanterer kaffen over i en kaffekande. Ved endt brygning i en stempelkande, vil kaffen hurtigt miste sin temperatur og blive kold.

Lader du kaffen blive i stempelkanden vil vandet stadig være i kontakt med kaffebønnerne, og brygningen vil lige så stille fortsætte. Dette giver dig en mere bitter kaffe, jo længere tid den bliver i stempelkanden.

Stelton EM77 termokande

Steltons EM77 termokande i hvid, har et smukt og stramt look. Dens velkendte cylinderform er designet tilbage i 1970 af designeren Erik Magnussen.

Her skabte han en designklassiker, som bliver ved med at være populær. Termokanden EM77 er Steltons bedst sælgende termokande, nogensinde.

EM77 i hvid passer perfekt ind i de fleste hjem, og pynter altid på et stuebord. Det er derfor termokanden er at finde i så mange danske hjem i dag.

Find produktet hos følgende forhandlere

kitchenoneSe seneste pris
coopSe seneste pris
kitchentime FavoritSe seneste pris
coolshopSe seneste pris
proshopSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Gode bedømmelser i test

I Politikens store termotest fik Steltons EM77 termokande 4 ud af 5 stjerner. En bedømmelse der beviser at designtermokanden ikke bare er smuk, den er også yderst funktionel.

Det er let at hælde med EM77, grundet dens patenterede vippelåg. Der er ikke behov for at åbne og lukke termokanden inden man kan hælde af den. Skal du på skovtur eller lignende, følger der også et skruelåg med. 

Steltons EM77 termokande har vundet en håndfuld prestigefyldte designpriser. Helt tilbage i 1977 vandt den ID-prisen. I 1992 vandt den IF design award. Og efterfølgende har den vundet Klassikerprisen i 2007, samt Den Danske Designpris.

Tekniske data

 • Materiale: ABS kunststof og glasindsats
 • Farve: Hvid
 • Højde: 30 cm
 • Bredde: ø 10,5 cm
 • Rumindhold: 1 liter
 • FDA godkendt

Esbit Termoflaske

Esbit har udviklet en termoflaske, som er helt utrolig smuk. Men lad dig ikke narre af dens smukke ydre.

Flasken er super funktionel, og hårdfør som bare fanden, og så holder den te eller kaffe varm i meeeeget lang tid. 

Den egner sig derfor perfekt  både på kontoret og i vildmarken. Esbit termoflaske har en kapacitet på 1 liter og får to kopper med så man kan nyde de gode kaffebønner sammen med anden.

Find produktet hos følgende forhandlere

ComputersalgSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Made to survice!

Esbit termoflaske holder din kaffe varm i usædvanlig lang tid.

Efter 6 timer falder temperaturen blot med 10-15 grader, så du kan rolig tage toget fra Frederikshavn til København, og stadig have dejlig varm kaffe når du kommer frem.

Selv efter 24 timer er temperaturen kun faldet med til ca. 60 grader.

Ud over at den holder ens kaffe varm, så sørger den også for at holde drikke, holder sig kolde

Designet både til koldt og varmt!

Hvis du er mere til kold vand eller sodavand, så klare Esbit termoflaske også det. Den kan nemlig også sørge for at den kolde drik, på samme måde som kaffen, kan holde sig kold på de varme dage.

Specifikationer

 • Kapacitet 1 liter
 • 2 kopper medfølger
 • Dobbeltvægget konstruktion for bedre varmeisolering (12 timer)
 • BPA fri materialer
 • Egner sig også til isolering af kolde drikke
 • Produceret i letvægtsmetal
 • Vandtæt lukning og tilbyder hældefunktion
 • Vægt (tom) 537 gram
 • Nem og effektiv rengøring
 • Ekstra skrueprop
 • Mål 270 x 90 mm

Stelton Emma termokande

Emma termokanden fra Stelton er både traditionel og nytænkende på én gang. Den har et retro look samt et moderne klik-låg, som gør kanden let at håndtere med én hånd. 

Kanden har et smukt og prisvindende design, der er udformet i rustfrit stål og har en flot højglanslakering i blå.

Farven passer perfekt ind i resten af Emma serien fra Stelton. Bøgetræshåndtaget på kanden giver kanden et signatur-look, der er både moderne og autentisk. 

Find produktet hos følgende forhandlere

kitchenoneSe seneste pris
coopSe seneste pris
kitchentime FavoritSe seneste pris
coolshopSe seneste pris
proshopSe seneste pris
* indeholder annoncelinks

Emma termokanden har vundet flere designpriser:

 • German Design Award 2015
  – special mention
 • Red Dot Award 2014
 • iF Product Design Award 2014

Hele Emma serien er designet af HolmbäckNordentoft.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *