Denne kaffekværn fra Timemore har fået en RedDot Award, som måske er den mest fornemme designpris i verden. Det synes vi er helt fortjent, da den virkelig pynter i et hvert kaffehjørne, eller på køkkenbordet. 

Timemore er et kinesisk kaffebrand, der er stiftet i 2012 af en håndfuld kaffeelskere. Timemore specialiserer sig i håndlavet kaffeudstyr, som kaffekværne, og kommer altid op med et super flot design, til de klassiske kaffebryggere og kaffeudstyr.

Timemore kaffekværn – skønhed  møde ingeniørkunst

 
Vind en Aeropress

Nu har du chancen for at vinde din helt egen Aeropress. Denne Aeropress har kun været åbnet en enkel gang til billedet du ser til venstre. Når du deltager i vores gratis nyhedbrev får du ligeledes nyheder, tilbud, tips og mere i indbakken!

Du er hermed skrevet op

Luk

Timemore er bestemt kommet blandt eliten med denne kaffekværn – hvis man altså ikke skal sige at de har overhalet alle konkurrenter. Den er ikke bare smuk, den er også ekstrem funktionel, stærk og gennemført.

Kroppen er håndlavet i et stykke aluminium, hvor præcision er en dyd. Bunden er i kraftig plastik, så man kan se kaffen og håndtaget har en smuk træknop i valnøddetræ

Konisk og stærk kværneværk

Selve hjertet på kaffekværnen, kværneværket, er patenteret. håndtaget kører i et kugleleje, så man bedre kan få fat og som gør at det er ekstremt nemt at kværne kaffe med den.

Og så kører den ikke i ryk, lige som andre kværne men smidigt hele vejen rundt. Det koniske kværneværk, som er udført i rust frit stål, sørger for helt et helt ensartet resultat af kværnet kaffe, uanset hvilken indstilling man bruger.   

Se videoen om Timemore kaffekværn serien

Specifikationer

  • Kapacitet 30 gram kaffebønner
  • RedDot Award – designpris
  • Konisk kværneværk i rust frit stål
  • Perfekt jævn formaling på alle indstillinger
  • Helstøbt aluminium, plastikbund, trædetaljer
  • Helstøbt i aluminium, plastik bund og med trædetaljer
  • Nem at indstille

Skriv et svar