Indhold

Denne kaffekværn fra Timemore har fået en RedDot Award, som måske er den mest fornemme designpris i verden. Det synes vi er helt fortjent, da den virkelig pynter i et hvert kaffehjørne, eller på køkkenbordet. 

Timemore er et kinesisk kaffebrand, der er stiftet i 2012 af en håndfuld kaffeelskere. Timemore specialiserer sig i håndlavet kaffeudstyr, som kaffekværne, og kommer altid op med et super flot design, til de klassiske kaffebryggere og kaffeudstyr.

Timemore kaffekværn – skønhed  møde ingeniørkunst

Timemore er bestemt kommet blandt eliten med denne kaffekværn – hvis man altså ikke skal sige at de har overhalet alle konkurrenter. Den er ikke bare smuk, den er også ekstrem funktionel, stærk og gennemført.

Kroppen er håndlavet i et stykke aluminium, hvor præcision er en dyd. Bunden er i kraftig plastik, så man kan se kaffen og håndtaget har en smuk træknop i valnøddetræ

Konisk og stærk kværneværk

Selve hjertet på kaffekværnen, kværneværket, er patenteret. håndtaget kører i et kugleleje, så man bedre kan få fat og som gør at det er ekstremt nemt at kværne kaffe med den.

Og så kører den ikke i ryk, lige som andre kværne men smidigt hele vejen rundt. Det koniske kværneværk, som er udført i rust frit stål, sørger for helt et helt ensartet resultat af kværnet kaffe, uanset hvilken indstilling man bruger.   

Se videoen om Timemore kaffekværn serien

Specifikationer

  • Kapacitet 30 gram kaffebønner
  • RedDot Award – designpris
  • Konisk kværneværk i rust frit stål
  • Perfekt jævn formaling på alle indstillinger
  • Helstøbt aluminium, plastikbund, trædetaljer
  • Helstøbt i aluminium, plastik bund og med trædetaljer
  • Nem at indstille
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *