Vaidava Ceramics er et lille familieejet firma fra Letland. Vaidava består af 15 keramikere og alle deres produkter er 100% håndlavede.

Vaidava tager hånd om miljøet i deres produktion og bruger kun lokalt rødt ler som udgangspunktet for deres produkter. Det er værd at bemærke at alle deres produkter er fri for tungmetaller og andre skadelige stoffer.

Deres populære Kaffekop

Vi kan simpelthen ikke få armene ned. Vi har været så heldige, at få fat i denne enestående og fantastisk smukke kop fra Vaidava. Vi er store tilhængere af, at kaffe skal nydes fra en god kop, eller krus.

Det gør oplevelsen endnu bedre. Med en kop fra Vaidava så er nydelsen komplet. Den glatte hvide glasur står i perfekt kontrast til det lidt ru røde ler, og den fine lille træunderkop, hvor logoet er præget i. Kvaliteten er ikke at fornægte. Koppen er fuldstændig gennemført, uden kompromisser. 

Koppen er udformet i naturligt rødt ler og indeholder ingen tungmetaller, eller andre skadelige stoffer.

Farve: Rød ler, hvid
Materiale: Ler, egetræ, hvid glasur
Bredde: 105 mm.
Højde: 50 mm.
Kapacitet: 180 ml. 
Kan tåle: Maskinopvask, ovn og mikroovn.

Deres flotte kaffekrus

Nogle gange kan man blive overrasket over hvor god en kaffe er, eller hvor lækkert et produkt er. Dette er én af den slags tilfælde. Kruset fra Vaidava overgik alle vores forventninger. Kvaliteten er uovertruffen og noget af det mest gennemførte og smukke vi har set. Vi kan slet ikke få armene ned. 

Vaidava er inspireret af naturen, og det ses. Den varme røde ler, og den simple lille egetræs underkop minder om den natur der omgiver byen Vaidava, hvorfra det familieejede keramikerværksted ‘Vaidava’ stammer fra.


Koppen indeholder ingen tungmetaller, eller andre skadelige stoffer.
Tåler både maskinopvask, ovn og mikroovn.

Farve: Rød led, hvid
Materiale: Rød led, hvid glasur, egetræ
Bredde: 80 mm.
Højde: 105 mm.
Kapacitet: 350 ml.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *