Wilfa kaffekværn Nymalt er et absolut fund til prisen. Wilfa kaffekværn er udviklet i samarbejde med Tim Wendelboe, som er tidligere verdensmester i ‘Cup Tasting’ og vinder af ‘The World Champion Barista’.

Et solidt kvalitetstempel, som sikrer dig en kaffekværn af rigtig høj kvalitet. Wilfa giver selv en udvidet 5 års garanti på Wilfa Svart kaffekværn WSCG-2. 

Solid kaffekværn med lette indstillinger

Wilfa kaffekværn WSCG-2 har 38 mm koniske kværnblade, der kværner kaffen uden varmeudvikling og derved bevarer alle kaffebønnernes æteriske olier og smagsstoffer i kaffen.

Kværnen kan nemt indstilles til den grovhed du foretrækker, ved at dreje bønneholderen. Der er angivet de forskellige trin for grovhed på bønneholderen, så du let kan indstille kværnen til alle typer filterkaffe, som stempelkande, AeroPress, Pour over, osv.

Wilfa har god kapacitet, timerfunktion og UV-beskyttelse

Bønnebeholderen på toppen af kværnen har en kapacitet på 250 gram kaffebønner, og med kværnens timerfunktion kan du let kværne den rigtige mængde kaffe, hver gang. Bønnebeholderen har UV-beskyttelse, som beskytter kaffebønnerne i holderen fra sollys.

På undersiden af kaffekværnen er der en skjult ledningsopbevaring, så du kan styre længden på ledningen. Dette gør at Wilfa kaffekværnen kan tage sig godt ud på ethvert køkkenbord.

Wilfa kaffekværn med kvalitetsstempel

Wilfa kaffekværn WSCG-2 er blevet tildelt kvalitetsstemplet ‘Den Gyldne Bønne’ af European Coffee Brewing Center.

Kaffekværnen får derudover også roser af danske Søren Stiller fra Great Coffee, en af Danmarks mest succesfulde baristaer. (Læs: har vundet guld 3 gange til DM i Barista, i 2010, 2014 & 2015 – og i 2010 blev nr. 5 til VM for Baristaer). Han anbefaler kaffekværnen når der skal kværnes kaffe til at brygge filterkaffe.

Hvad er den god til?

Den virker perfekt til filterkaffe. F.eks. kaffemaskine, kaffetragt, Chemex, Siphon og stempelkande! Du kan også bruge den når du skal kværne til en mokkakande. Den har desværre også en begrænsning: Wilfa Svart Aroma egner sig ikke som espresso kværn, da den ikke kan kværne så fint.

Video der præsenterer Wilfas Svart-serie

Specifikationer på Wilfa kaffekværn WSCG-2

  • Kapacitet på 250 gram kaffebønner
  • Justerbar formalingsgrad
  • Timer-funktion
  • Skjult kabelopbevaring på undersiden
  • UV-filter i bønnebeholderen
  • 5 års garanti på fejl og mangler

Skriv et svar