Hvis der er noget Wilfa er dygtige til så er det at lave lækre, brugervenlige og super gode kaffemaskiner. Wilfa Svart Optimal kaffemaskine er ingen undtagelse. Det er en smukt designet, og funktionel kaffemaskine, der brygger bedre kaffe end de fleste kaffemaskiner på markedet.

Med en Kaffemaskine fra Wilfa er det nemt og hurtigt at komme i gang. I løbet af få sekunder opnår maskinen den perfekte bryggetemperatur på 92-96, og brygger en perfekte kop kaffe hver gang.

Wilfa Svart Optimal kaffemaskinen har en kapacitet på 1,25 liter, så du kan brygge op til 12 kopper kaffe pr. brygning. Dens drypstop funktion sørger for at kaffen ikke drypper ned på varmelegemet, hvilket gør den nem at rengøre.

Wilfa Svart Optimal holder kaffen varm i 40 min, og slukker automatisk efterfølgende, så du ikke behøver at være bekymret for om du har husket at slukke maskinen. En Wilfa kaffemaskine er den perfekte gave til manden, eller kvinden der har alt!

Find produktet hos følgende forhandlere

Perfekt gennemløbstid med Automatisk Flow 

I Wilfa kaffemaskiner finder man en funktion der hedder  ‘Flow Control’ . Med Flow Control kan du selv bestemme hvor hurtigt vandet skal løbe.

Det betyder at du med denne funktion kan sørge for at kaffe bliver mere intens ved at skrue ned for vandhastigheden.Eller hvis kaffen er blevet bitter første gang, så kan det være fordi at vandet skal løbe lidt hurtigt. 


Med et snuptag kan du ændre den indstilling. Det er samtidig også denne funktion der sørger for at kaffen ikke drypper ned på varmelegemet, ved at du lukker helt ned for vandet.

Specifikationer på Wilfa Svart Optimal kaffemaskine

  • 1530 watt
  • 1,25 liter kapacitet
  • Sandsynligvis den mest lydsvage kaffemaskine i verden
  • Automatisk flow control
  • Robust aluminiumsbase – skandinavisk design
  • Holder kaffen varm i 40 minutter og slukker automatisk
  • 5 års garanti
0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *