Wilfa Svart Precision Kaffemaskine

Wilfa Svart Presisjon kaffemaskine i aluminium er udviklet af Wilfa i samarbejde med en af verdens dygtigste baristaer, Tim Wendelboe.

Svart Presisjon er en solid, gennemtænkt og moderne udarbejdet kaffemaskine. Kaffemaskinen har en unik temperaturstabilitet, der ikke er set tilsvarende i andre kaffemaskiner på markedet.

Wilfa Svart Presisjon er enestående smuk i sit design og er spækket med en masse funktioner som fører til bedre kaffe og mere konsekvent brygning.

Sådan brygger man kaffe på Wilfa Svart Presisjon kaffemaskine

Brygger kaffe ved den perfekte temperatur

Temperaturen betyder rigtig meget for hvordan kaffen bliver ekstraheret fra kaffebønnerne. Wilfa Svart Presisjon kaffemaskine har en temperaturstabilitet, som sikrer dig en perfekt brygning hver gang.

Den brygger ved en konstant temperatur på 94 grader, hvilket er den optimale temperatur til brygning af kaffe. I forhold til andre kaffemaskiner, holder Wilfa Svart Presisjon denne temperatur fra første dråbe til sidste dråbe.

Flow Control sikrer korrekt gennemløbstid

På selve filterholderen har Wilfa kaffekværnen en funktion de kalder Flow Control. Flow Control kan du også finde på Wilfas kaffetragte til håndbrygget kaffe.

Flow Control teknologien sørger for at vandet har den korrekte gennemløbstid når kaffen brygger. Efter endt brygning, kan du med Flow Control, lukke for vandets gennemløb, så der ikke drypper vand ned på kaffemaskinens varmelegeme.

Aftagelig vandbeholder

Ved normale kaffemaskiner er vandbeholderen en integreret del af kaffemaskinen. Derfor bruger man tit kaffekolben til at hælde vand op i vandbeholderen. I kaffekolben kan der være kafferester i form af olie og fedt fra kaffen. Over tid vil vandet du doserer op i vandbeholderen få den friske kaffe til at smage af gammel kaffe. 

Med Wilfa kaffemaskinen har du aftagelig vandbeholder, så du kan dosere vandet direkte i beholderen, uden at skulle bruge kaffekolben. Det sikrer dig det reneste udgangspunkt for din kaffebrygning.

Få fuld aroma for pengene

Wilfa kaffemaskinen har et rundt brusehovede som fordeler vandet jævnt over den kværnede kaffe. I modsætning til andre kaffemaskiner, sørger det runde brusehovede for at alle bønner udnyttes, så du får fuld aroma for pengene.

Fantastisk design, fantastisk kaffe. Vi mener at dette er den bedste kaffemaskine på markedet. Punktum. Wilfa er så sikre i deres sag at der er 5 års garanti på denne kaffemaskine.


Specifikationer på Wilfa Svart Presisjon kaffemaskine

  • 1,25 liter
  • 2200 watt
  • Aftagelig vandtank med specificeret antal gram kaffe
  • Aluminium
  • Patented Heating System: perfekt temperatur til kaffebrygning
  • Dobbelte vægge i filterholderen til temperaturkontrol
  • Skandinavisk design
  • Italiensk vandpumpe

Skriv et svar